ροή ειδήσεων

Μεγάλος ταξιδιωτικός ιστότοπος κλείνει διακοπές για την Ρόδο…της Τουρκίας



Αν δεν είναι ένα ανθρώπινο λάθος από κάποιον υπάλληλο που απουσίαζε μονίμως από το μάθημα της Γεωγραφίας τότε πρόκειται για μια καλά ενορχηστρωμένη προπαγάνδα και πρόκληση άνευ ορίων ενάντια στη χώρα.

Είναι δε τέτοια η φύση της που δεν έχει τύχει να γίνει γνωστή στις αρμόδιες Ελληνικές αρχές.



Μεγάλο διαδικτυακό site προωθεί και κάνει κρατήσεις για τους πελάτες της με προορισμό το ξενοδοχείο του νησιού Santa Helena, στην Ιάλυσο, τοποθετώντας την Ρόδο γεωγραφικά στην Τουρκία, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων επισημαίνουμε ότι πρόκειται για το πολύ γνωστό ξενοδοχείο της Ρόδου που βρίσκεται Φιλερήμου 52 στην Ιάλυσο,με ταχυδρομικό κώδικα και τηλέφωνα όπως ακριβώς αναγράφονται στην σελίδα του ταξιδιωτικού οργανισμού.



Στην απόδειξη φαίνεται η κράτηση να έγινε από την Τουρκία διότι αν μπει κάποιος στην αντίστοιχη ελληνική έκδοση του ταξιδιωτικού οργανισμού θα δει ότι ευτυχώς η Ιάλυσος κι η Ρόδος κατά συνέπεια, παραμένουν στην θέση τους κι εντός της Ελλάδας.

Η λήψη της φωτογραφίας που διαφημίζει το Ροδίτικο ξενοδοχείο είναι από την ίδια ακριβώς γωνία και στην φωτογραφία που ακολουθεί, η οποία κυκλοφορεί σε όλες τις ταξιδιωτικές σελίδες του κόσμου για την προβολή του.Εκείνο που πρέπει να γίνει άμεσα, είναι να απαιτηθεί από την Ελληνική πλευρά να κατέβει η ντροπιαστική διαφήμιση ή να διορθωθεί, αν θέλουν να συνεχίσουν να διαθέτουν πακέτα διακοπών προς το ξενοδοχείο και τη Ρόδο.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *