ροή ειδήσεων

Ο Δήμος Ρόδου τίμησε επαναλαμβανόμενους τουρίστες



Σταθερή αξία στις προτιμήσεις των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών αποτελεί πλέον η Ρόδος, όπως προκύπτει από τα στοιχεία με τις συνεχόμενες βραβεύσεις των φίλων της Ρόδου που πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου, κάθε χρόνο, καθ΄ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Στην καθιερωμένη εκδήλωση απονομής τιμητικών διακρίσεων στους φίλους της Ρόδου, που διοργάνωσε προχθές η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου, στην αίθουσα εθιμοτυπίας, στο Δημαρχείο, τιμήθηκαν από την αντιδήμαρχο Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Αποδήμων Ροδίων κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου 13 λάτρεις του νησιού από την Γαλλία, Ιταλία, Λίβανο, Ισπανία, Ιρλανδία, ακόμα και από την Ελλάδα.

Η μέρα ήταν αφιερωμένη εξ ολοκλήρου σε αυτούς τους ανθρώπους που αγαπούν και επισκέπτονται τη Ρόδο επί σειρά δεκαετιών, που προτιμούν την περιοχή μας και αυτά που τους προσφέρει, τη θεωρούν τόπο τους και γιατί όχι μια δεύτερη πατρίδα τους.

Πρόκειται για τους κυρίους Emmanuel Chalumeau και Laurent Gasperin από την Γαλλία οι οποίοι έχουν επισκεφθεί τη Ρόδο περισσότερες από 30 φορές, έχουν αγαπήσει αυτόν τον τόπο και έχουν αγοράσει σπίτι στην Παλιά Πόλη όπου και διαμένουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα, το διάσημο Ιταλό γλύπτη κ. Lello Esposito, λάτρη της Ρόδου, μαζί με τη σύζυγο του Stefania Tondo και τον κ. Edoardo Esposito, που έχουν έλθει στο νησί περισσότερες από 15 φορές, διαμένουν στο ξενοδοχείο Bellevue Suites και συνοδεύονταν στην τελετή βράβευσης από την διευθύντρια του ξενοδοχείου κα Ιωάννα Μέγρη.

Επίσης, παρουσία του αντιδημάρχου κ. Σάββα Διακοσταματίου τιμήθηκε το ζεύγος κ. Federico και κα Margit De Seras από την Ισπανία, που έρχονται στη Ρόδο συνολικά επί 33 χρόνια, μένουν στο ξενοδοχείο Afandou Bay και ήλθαν στο Δημαρχείο συνοδευόμενοι από τον κ. Παναγιώτη Διάκου, καθώς και ο κ. Tom Moore και η σύζυγος του κα Jan Moore από την Ιρλανδία, φανατικοί φίλοι του νησιού, το έχουν επισκεφθεί πάνω από 40 φορές, διαμένουν σε διαμερίσματα στην Ιαλυσό και συνοδεύονταν στην εκδήλωση από τον κ. Σάββα Πετριδένα.

Τέλος, τιμητικές διακρίσεις παρέλαβαν και ο κ. Jean Pierre Shaya από τον Λίβανο που διαμένει μόνιμα στην Αθήνα και έρχεται στο νησί επί 35 χρόνια, καθώς και η οικογένεια του κ. Ευθύμιου και της κας Γιολάντας Κόκκινου, μαζί με τα παιδιά τους Λουκά και Αλεξάνδρα- Αιμιλία Κόκκινου από την Ελλάδα, που έχουν έλθει στη Ρόδο 15 φορές, προσωπικοί φίλοι της οικογένειας Μιχαήλ Καράμπελα. Όλοι συνοδεύονταν στην τελετή βράβευσης από τους συμπατριώτες μας αδελφούς κυρίους Γιώργο και Πάνο Δικαστόπουλο.

Απευθυνόμενη στους φίλους της Ρόδου, αμέσως μετά τη βράβευση τους η κα Χατζηλαζάρου τόνισε: «Τιμάμε σήμερα όλους εσάς ως ελάχιστη ένδειξη, της χαράς και της ικανοποίησης που μας δίνετε να επιλέγετε τη Ρόδο επί σειρά ετών για να περάσετε τις διακοπές σας. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία και φέτος εδώ και είμαστε σίγουροι ότι θα σας βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμα».

Όλοι οι επισκέπτες ευχαρίστησαν θερμά την αντιδήμαρχο για την εξαιρετική τιμή να τους απονείμει τις τιμητικές διακρίσεις των φίλων της Ρόδου.

Οι φίλοι του νησιού συνομίλησαν και με τη Διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού κα Βεατρίκη Σέρβου, τον προϊστάμενο του Τμήματος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης κο Κώστα Χατζίκο και την προϊσταμένη του Τμήματος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Τουρισμού κα Ειρήνη Χατζηνικολάου, σχετικά με τις εντυπώσεις και τις καλύτερες αναμνήσεις από τις διακοπές τους στη Ρόδο. Δήλωσαν ότι λατρεύουν το νησί για την πανέμορφη φύση του, την ιστορία και τον πολιτισμό του, απολαμβάνουν τις τοπικές νοστιμιές αλλά και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων του.

TornosNews.gr 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *