ροή ειδήσεων

Τραγωδία! Δύο αδέλφια κάηκαν ζωντανά μέσα στο σπίτι τους



Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα στον Πολιχνίτο στη Λέσβο, όταν ξέσπασε φωτιά σε διώροφο σπίτι.



Ισχυρή αστυνομική δύναμη έφτασε στο σημείο και αυτό που αντίκρισαν οι πυροσβέστες ήταν μια πύρινη κόλαση.Το σπίτι είχε γίνει παρανάλωμα του πυρός, ενώ έξω από αυτό μια ηλικιωμένη γυναίκα ούρλιαζε και παρακαλούσε τους πυροσβέστες να σώσουν τα παιδιά της.

Δυστυχώς όμως ήταν πολύ αργά. Οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά και όταν μπήκαν στο σπίτι εντόπισαν κάτω από τα συντρίμμια της στέγης τα δύο αδέλφια, ηλικίας 54 και 56 ετών που σύμφωνα με πληροφορίεςαντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα υγείας.



Σύμφωνα με τα όσα είπε η χαροκαμένη μητέρα τα ξημερώματα αντιλήφθηκε καπνό. Άκουσε τους γιους της να καλούς σε βοήθεια και κατέβηκε στο ισόγειο, όπου τους βρήκε πεσμένους στο πάτωμα. Είχαν εισπνεύσει καπνό και δεν μπορούσαν να μετακινηθούν, ενώ κι εκείνη ήταν πολύ αδύναμη για να μπορέσει να τους βγάλει έξω μόνη της.



Άρχισε να καλεί σε βοήθεια και τότε έγινε το κακό. Άνοιξε την πόρτα, μπήκε οξυγόνο μέσα στο σπίτι το οποίο αμέσως λαμπάδιασε.




Η ηλικιωμένη γυναίκα προσπάθησε και πάλι να σώσει τα παιδιά της, αλλά ήταν αδύνατο. Η ίδια κατάφερε να βγει την τελευταία στιγμή, λίγο πριν καταρρεύσει η σκεπή. Προανάκριση για τη φωτιά διενεργεί η Πυροσβεστική.

Πηγή φωτό: Lesvosnews.net

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *