Την τρίτη θέση στη Μπολόνια, για το καλύτερο παγωτό στην Ευρώπη πήρε το Εργαστήριο παγωτού «Παλλάδιον» με τη γεύση «Salted caramel peanuts», που δημιούργησε ο ice cream σεφ Δημήτρης Χαραλάμπους.
Το Palladio αλλά και το άλλο Ροδίτικο παγωτό Gelato Punto με την γεύση «Pastolato», σε διαγωνισμό που έγινε το Μάιο στην Αθήνα, μοιράστηκαν το βραβείο για το καλύτερο παγωτό στην Ελλάδα.
Η διάκριση των δυο εργαστηρίων είναι τεράστια αν αναλογιστεί κανείς ότι γίνεται μεταξύ σπουδαίων ονομάτων της ζαχαροπλαστικής.
Η επόμενη αναμέτρηση για τις γεύσεις των παγωτών γίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο στο Ρίμινι 8-10 Σεπτεμβρίου, όπου θα διαγωνιστούν επίσης οι Ιταλοί, αναγνωρισμένοι ως οι καλύτεροι σεφ στον κόσμο και οι οποίοι πέρασαν απευθείας στον τελικό, οι Ολλανδοί και οι Ούγγροι που κέρδισαν τις πρώτες δυο θέσεις.
ΠΗΓΗ WWW.MONEY-TOURISM.GR
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.