ροή ειδήσεων

Μεγάλη διάκριση για το Ροδίτικο παγωτό



Την τρίτη θέση στη Μπολόνια, για το καλύτερο παγωτό στην Ευρώπη πήρε το Εργαστήριο παγωτού «Παλλάδιον» με τη γεύση «Salted caramel peanuts», που δημιούργησε ο ice cream σεφ Δημήτρης Χαραλάμπους.

Το Palladio αλλά και το άλλο Ροδίτικο παγωτό Gelato Punto με την γεύση «Pastolato», σε διαγωνισμό που έγινε το Μάιο στην Αθήνα, μοιράστηκαν το βραβείο για το καλύτερο παγωτό στην Ελλάδα.

Η διάκριση των δυο εργαστηρίων είναι τεράστια αν αναλογιστεί κανείς ότι γίνεται μεταξύ σπουδαίων ονομάτων της ζαχαροπλαστικής.

Η επόμενη αναμέτρηση για τις γεύσεις των παγωτών γίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο στο Ρίμινι 8-10 Σεπτεμβρίου, όπου θα διαγωνιστούν επίσης οι Ιταλοί, αναγνωρισμένοι ως οι καλύτεροι σεφ στον κόσμο και οι οποίοι πέρασαν απευθείας στον τελικό, οι Ολλανδοί και οι Ούγγροι που κέρδισαν τις πρώτες δυο θέσεις.

ΠΗΓΗ WWW.MONEY-TOURISM.GR

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *