ροή ειδήσεων

«Εξαιρετική η εφετινή τουριστική περίοδος για τα νησιά του νοτίου Αιγαίου»



Την ικανοποίησή της για την εφετινή τουριστική περίοδο στη Ρόδο και στα νησιά του νοτίου Αιγαίου εξέφρασε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέττα Παπαβασιλείου, θεωρώντας σίγουρο ότι η τουριστική κίνηση θα εξελιχθεί σε υψηλά επίπεδα και για τους επόμενους δύο μήνες.

Ανακοίνωσε, μάλιστα, ότι ήδη η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την επόμενη τουριστική περίοδο με σκοπό να υπάρξουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.


Σε δηλώσεις της η κα Παπαβασιλείου ανέφερε ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία της εφετινής καλοκαιρινής περιόδου και μέχρι τώρα τα πράγματα έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ καλά, καθώς όλοι οι μήνες έχουν παρουσιάσει αύξηση, ενώ οι ίδιοι ρυθμοί συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο αλλά και τον Οκτώβριο.

Αυτό που προσπαθεί η περιφέρεια, σύμφωνα με την κα Παπαβασιλείου, είναι να επεκτείνει την καλοκαιρινή περίοδο και αυτό πιστεύει ότι θα πραγματοποιηθεί, καθώς τους μήνες Απρίλιο-Μάιο, Σεπτέμβριο-Οκτώβριο η Ρόδος έχει πολλές δυνατότητες, όπως και όλα τα νησιά, ώστε να τα επισκεφθούν οι τουρίστες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *