ροή ειδήσεων

Τους στέλνουν… «ραβασάκια» για τροχονομικές παραβάσεις που έκαναν, - λέει-, πριν από αρκετά χρόνια!



Ειδοποιήσεις, σύμφωνα με τις οποίες καλούνται να πάνε να τακτοποιήσουν κάποιες «εκκρεμότητες» που έχουν με το Γραφείο Προσόδων του Δήμου της Ρόδου, λαμβάνουν τις μέρες αυτές εκατοντάδες συντοπίτες μας.


Πρόκειται, συγκεκριμένα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, (κυρίως, για παράνομη στάθμευση), που σημειώθηκαν πριν από... 3 και 4 χρόνια, και φυσικά έχει καταγραφεί η ανάλογη οφειλή (πρόστιμο), στο γραφείο Προσόδων του Δήμου της Ρόδου!


Μόνο που, - όπως διαμαρτύρονται οι συντοπίτες μας, - οι παραβάσεις αυτές αμφισβητούνται, καθώς «δεν έχουν πάρει στα χέρια τους τη σχετική κλήση», και πολύ περισσότερο «δεν θυμούνται ύστερα από τόσα χρόνια να έχουν κάνει κάποια παράβαση του ΚΟΚ!


Εν πάση περιπτώσει, οι συμπολίτες μας καλούνται να καταβάλουν το ποσό που αναγράφεται στην Ατομική Ειδοποίηση και μάλιστα, όπως ενημερώθηκαν, αν πληρωθεί μέσα σ΄ ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα έχουν και τη σχετική έκπτωση (50%).


Ύστερα απ΄ όλα αυτά, οι ιδιοκτήτες οχημάτων δείχνουν να είναι δυσαρεστημένοι, αφού, όπως επισημαίνουν, «στα καλά καθούμενα» καλούνται από τον Δήμο να πληρώσουν κάποια «αμφισβητήσιμα», όπως τα χαρακτηρίζουν, πρόστιμα.




Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *