ροή ειδήσεων

Ασυδοσία με τις ομπρέλες στις παραλίες της Ρόδου



Αναγνώστης: Με αυτό το χάλι στις παραλίες τι θα γίνει ? Στη Τσαμπικα σήμερα είδα πώς μπήκαν και άλλες ομπρέλες, έχει απομείνει μόνο η γωνία που φαίνεται στη φωτογραφία καμιά δεκαριά μέτρα. Όλοι αυτοί πού έχουν οικογένειες και αυτοί που δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν ομπρέλες τι να κάνουν ? Να σταματήσουν και το μπάνιο. 
Νομίζω πώς η θάλασσα είναι για όλους είναι αγαθό πού πρέπει να έχουν όλοι πρόσβαση για αυτό κάντε κάτι. Έχετε ισοπεδώσει τα πάντα για το χρήμα. Απαράδεκτο. Και εκτός αυτού στα περισσότερα μέρη τις Ελλάδας έχουν ομπρέλες και ξαπλώστρες τα μαγαζιά που βρίσκονται στις παραλίες και παρέχονται δωρεάν με την αγορά ροφηματος . 
Εδώ έχουν ισοπεδώσει τα πάντα , χρειάζεσαι το λιγότερο 25 ευρώ για να πας για μπάνιο.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/8/17 02:05

    Οσο υπαρχουν κοροιδα που χρυσοπληρωνουν τις Ροδιτικες ομπρελες,αυτο θα γινεται.Πρασονησι,12 ευρω για 2 ξαπλωστρες κ χωρις αποδυτηρια.Καταπληκτικο μερος με μηδεν παροχες...Οπουδηποτε αλλου στην Ελλαδα να υπηρχε αυτο το μερος,θα γινοταν λαικο παγκοσμιο προσκυνημα,ολο το χρονο...Ροδος ομως,εχετε πηξει στα λεφτα ολα τα χρονια και δεν σας ενδιαφερει τιποτα!!!!Για το συγκεκριμενο μερος ουτε καλα καλα πινακιδες σωστες δεν υπαρχουν στο δρομο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και βέβαια αν τολμήσεις και βάλεις ομπρέλα θα έρθει ο γύφτος ο αρχα...και θα σε βρίσει το λιγότερο. ..Μόνο το .ολ ινκλουσιβ θα σώσει τον απλό κάτοικο του νησιού. Ζήτω το βραχιολακι ...Ζήτω. ..Ζήτω. . Ζήτω. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/8/17 08:42

    και οι ομπλεράδες καθαρίζουν την άμμο στους διαδρόμους με το λάστιχο και νερό. Δεν σκύβουν λίγο να σκουπίσουν αλλά κάθονται μισή ώρα με το λάστιχο . Εμείς Δήμαρχε δεν έχουμε νερό να πιούμε και να πλένουμε τα δόντια μας και αυτοί σπαταλούν το νερό.
    Πένει η Τσέχα που έρχεται με 10 ευρώ την ημέρα και τρέφεται με μια καρπουζόφλουδα τον κώ.....της όση ώρα θέλει και εγώ ξυπνώ 4 τα ξημερώματα για να κάνω μπάνιο . Μπράβο Δήμαρχε !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/8/17 10:59

      Ελάτε στη Χαλκιδική να δείτε τις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες που έχουν κλείσει όλες τις παραλίες καθώς και τις βίλες.. τουλαχιστον εκεί ...υπαρχουν οργανωμένα beach bar...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7/8/17 11:25

    Έχουν κ το θράσος και σου κάνουν κ υποδείξεις που θα βάλεις την πετσέτα σου. Κρίμα, δλδ για όσους μένουν στο νησί κ θέλουν στο ρεπό τους να ευχαριστηθούν τη συγκεκριμένη παραλία, είναι πια αδύνατο. Γιατί πρέπει να μου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι η εξόρμισή μου στην παραλία που τόσο αρέσει στο παιδί μου; Λυπάμαι τόσο πολύ γι' αυτή την κατάντια! Αλήθεια ποιος επέτρεψε να στηθούν τόσες ομπρέλες; δεν ελέγχονται από πουθενά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/8/17 14:45

    ντροπη και αηδια ολα για το κερδος.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/8/17 15:36

    Ουτε ευρω για ομπρέλα
    Ουτε ευρω για νερο
    Ούτε ευρω για μπυρα
    Ολα απο το σπίτι και σε ελεύθερη παραλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/8/17 16:06

    Δεν ξέρετε μαλακες για αυτο μιλάτε ολοι οι χουβαρδαδες οι έλληνες παντα θελουν το καλύτερο και τζαπα παντα φυσικά.ξερης τι ειναι να δουλευης 3 μηνες για να πληρωνης το τεβε 12 μηνες ξερης τι ειναι απο τα εισητηρια να σου παιρνη το κράτος κατευθείαν το 25 τοις εκατο εκτος τα ενοικια εκτος τα επιμελητηρια εκτος τον παρεπιδημούντων εκτος το δηφωδω εκτος την ετησια φορολογία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/8/17 20:12

      Ο νόμος εξυπνάκια είναι νόμος, σου λέει μεχρι που μπορεις να εχεις τις ομπρέλες σου, αν δεν σου αρέσει και νομίζεις οτι η εφορια κτλπ σε πηδάει, μην ανοίγεις μαγαζάκι, ειτε εστιατόριο λέγεται αυτό , είτε ομπρέλες , είτε ξενοδοχείο!

      Διαγραφή
    2. Πες τα μεγάλε ! Όταν πλυνονται μια ώρα στα ντους παπουτσάκια μαγιώ κουβαδάκια φουσκωτά ειναι καλά ξέρουν ποιος πληρώνει το νερό. Ποιος πληρώνει τα απορριμματοφόρα που πετάνε τα σκουπίδια τους αν τα πετάξουν και δεν τα παρατήσουν εκεί που κάθισαν και ένα παση περιπτώσει κανένας δεν τον διώχνει αν μιλήσει ευγενικά χωρίς την αγένεια του ελληναρα εγώ αντιθέτως σαν ομπρελου της παραλίας τσαμπικας του κάνω μισή τιμή η τον βάζω και τζάμπα αν ειναι να μου χαλάσει τους πελάτες που έχουν ήδη πληρώσει πρώτη θέση και δεν γουστάρουν τσαντίρια μπροστά τους

      Διαγραφή
    3. Τι λες ρε φιλε, εδω σε αναγκαζουν να παρεις και τος 2 ξαπλωστρες ενω είσαι 1 άτομο.!! Μου έτυχε εμενα γιαυτο μν πας να πεις μα και μου

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/8/17 19:22

      Ας μας ενημερωσει καποιος,πως λειτουργουν οι ομπρελες και οι καντινες χωρις να εχει γινει πλειστηριασμος απο τον δημο η οποιοδηποτε αλλο φορεα.αυτο δεν ειναι καταπατηση δημοσιου χωρου;;;;καποιος δεν πρεπει να ελεγξει επιτελους τι γινεται με ολους αυτους που εκμεταλλευονται τις παραλιες μας χωρις να πληρωνουν ουτε ενα ευρω ενοικιο .αμφιβαλλω αν κοβουν αποδειξεις.οι περισσοτεροι κοβουν το πρωι, τα κρεμανε πανω στην ομπρελα και αυτα δειχνουν οταν παει καποιος ελεγχος.αν φυγει ο πελατης και παει αλλος,δεν κοβουν εισιτηριο και εισπραττουν μαυρα.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος8/8/17 14:29

    Σιγα μην σας παρουν και τα δάκρυα που δεν βγαίνετε..
    Μη μας κλαψετε κιόλας..
    Να μειωθει ο αριθμός των ομπρελων στο 50% σε ολες τις παραλιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/8/17 23:39

    Για τα σκουπίδια πληρώνουν όλοι οι Έλληνες που φορολογούνται. Το νερό δεν είναι και απαραίτητο κάνω το ντουζάκι μου στο σπίτι μου. Αλλά απορώ αν υπήρχαν δέντρα στη παραλία τι θα κάνανε θα τα έκοβαν για να βάλουν ομπρέλες ? Και στη τελική αν δε σε συμφέρει μην ασχολείσαι με ομπρέλες στις παραλίες πήγαινε για μεροκάματο σε άλλη δουλειά. Είμαι Έλληνας και η παραλία μου ανήκει έχοντας την ελευθερία να την απολαύσω. Δε με ρώτησε κανείς σαν Έλληνα φορολογούμενο αν επιτρέπω σε κάποιους να βγάζουν χρήματα απο κάτι που ανήκει και σε μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/8/17 16:55

    Στα HORIZON απο κάτω(περιοχη ψαροπούλα) οι ομπρέλες ανήκουν στο ξενοδοχείο και κάθε πρωί τους κατεβάζουν και πιατέλες με κομμένα φρούτα,για να μην αφήσουν κανένα ευρώ στα μαγαζιά από πάνω και πτωχεύσουν οι ΤΟΥΡΙΣΤΑΡΕΣ.
    Το rodos palace διαμορφώνει την παραλία απο κάτω του,όπως έχουν ήδη πράξει και τα υπόλοιπα ξενοδοχεία στην ίδια ευθεία(που τις έχουν περιφράξει "επιμελώς ατιμέλητα").
    Μετά την Καλλιθέα,η παραλία ανήκει στο ELLISIYM και στα υπόλοιπα ξενοδοχεια(ως πολίτης μπορείς να φθάσεις από ένα στενάκι,αν το εντοπίσεις!!!ΝΑΙ ΜΕΝ........ΑΛΛΑ)
    .............ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!!
    Κατά τα άλλα φοβόμασταν για την παραλία Αφάντου,όταν θα πουλιόταν το γκολφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/8/17 13:31

    Ο οποιαδήποτε ομπρελας δεν ελέγχεται απο πουθενά γιατι το μονο που κανουν οι υπηρεσίες ειναι να κάθονται στα γραφεία να κοιμούνται περνούν άδεια για 20 και βαζουν 50

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *