ροή ειδήσεων

Απέκτησε Μκρτσιάν η Ρόδος



Μεταγραφών συνέχεια για την Ρόδο η οποία ανακοίνωσε, την Δευτέρα (21/8) την απόκτηση του Αντρέα Μκρτσιάν.

Έναν ακόμα παίκτη πρόσθεσε, στο ενεργητικό της η Ρόδος, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον Αντρέα Μκρτσιάν.


Ο Εβρίτης αμυντικός που πέρυσι αγωνίστηκε, αρχικά στον Πανθηραϊκό και εν συνεχεία στο β΄ μισό της σεζόν στην Δόξα Δράμας, έδωσε τα χέρια με την διοίκηση των «ελαφιών» στα οποία θα ανήκει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Μκρτσιάν. Ο ύψους 1. 81 αμυντικός γεννήθηκε την 1η Απριλίου 1988 στην Αρμενία, έχοντας ως πρώτο σταθμό της καριέρας του τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τον οποίο υπηρέτησε για δύο χρόνια στο τότε πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ακολούθησε η ΠΑΕ Θράκης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μία χρονιά στην Αρμενική Πιούνικν Ερεβάν, με την οποία κατέκτησε το εγχώριο πρωτάθλημα, συμμετέχοντας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το 2009 ο Ανδρέας Μκρτσιάν επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κοζάνης, από την οποία και μεταπήδησε στη Νίκη Βόλου, για να τη βοηθήσει να προβιβαστεί στη Β’ Εθνική κατηγορία. Το ίδιο επανέλαβε με τη φανέλα της Λαμίας, τη σεζόν 2013-2014.

Μεσολάβησε μία γεμάτη χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τη Δόξα Δράμας, την οποία υπηρέτησε και στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στο μεσοδιάστημα, ο νέος αμυντικός της Ρόδου υπηρέτησε κατά σειρά την Καβάλα, το Νέστο Χρυσούπολης και τον Πανθηραϊκό.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει τον Ανδρέα Μκρτσιάν, με την ευχή να συνδέσει το όνομά του με την υλοποίηση των υψηλών στόχων της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.»

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *