ροή ειδήσεων

Σοκ: Εκτός Eurobasket ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! (pic)



Μεγάλο πλήγμα για την Εθνική ομάδα ενόψει Eurobasket, καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γνωστοποίησε πως δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια της «γαλανόλευκης»!



Η Εθνική ομάδα θα παραταχθεί στο Eurobasket 2017 με μια πολύ μεγάλη απώλεια. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα είναι στη διάθεση του Κώστα Μίσσα στη φετινή διοργάνωση. Ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς ενημέρωσε, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram πως δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί με το εθνόσημο, καθώς δεν κατάφερε να περάσει τα τεστ που του υπέβαλαν οι γιατροί των Μπακς.


Παράλληλα, εξέφρασε την πλήρη στήριξή του προς την εθνική ομάδα, ενώ δεν έκρυψε την στεναχώρια του για το γεγονός πως δεν θα είναι παρών στην φετινή προσπάθεια της «επίσημης αγαπημένης».

Ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς είχε λάβει μέρος μόλις σε 1 από τα πέντε -ως ώρας- φιλικά προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας, κόντρα στο Μαυροβούνιο, στο Βελιγράδι, καθώς οι ενοχλήσεις στο γόνατο δεν του επέτρεπαν να αγωνιστεί στα φιλικά προετοιμασίας της «γαλανόλευκης».

Ο «Greek Freak» έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό τυυ στο Instagram: «Θέλω όλοι να ενημερωθούν από μένα πως δεν θα μπορέσω να ενισχύσω την εθνική μας ομάδα στο Ευρωμπάσκετ. Όλο αυτό τον καιρό πιέζω τον εαυτό μου για να κάνω προπόνηση. Προσπαθώ να τον ξεγελάσω πως δεν πονάω πολύ και θα είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια. Η θέλησή μου επηρέασε την κρίση μου, αλλά στο τεστ που έκανα εδώ στη Κίνα με τους Bucks ήρθε η ώρα της αλήθειας.

Απέτυχα να βγάλω με επιτυχία τις ασκήσεις στις οποίες με υπέβαλαν και ο πόνος με σταματούσε από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Πρέπει να αποδεχτώ την αλήθεια και να την αντιμετωπίσω ώριμα. Οφείλω να δουλέψω και να βελτιώσω όσο περισσότερο μπορώ, το πρόβλημα που αντιμετωπίζω στο γόνατό μου.
Πέρυσι είχα την επιλογή να "παγώσω" την συμφωνία για το νέο μου συμβόλαιο. Φέτος δεν έχω επιλογή. Είμαι τραυματίας, οι πόνοι δεν έχουν υποχωρήσει και πρέπει να γίνω καλά.

Είναι με διαφορά η μεγαλύτερη απογοήτευση που έχω νιώσει ως τώρα στη καριέρα μου. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου. Η εθνική ομάδα είναι η αγαπημένη μου ομάδα και στο μέλλον θα αποδείξω πως μαζί με τους συμπαίκτες μου μπορούμε να την πάμε ψηλά και να κάνουμε χαρούμενους όλους τους Έλληνες.

Τώρα, όμως, προέχει το παρόν. Παρακαλώ όλο το κόσμο να μη δώσει στην απουσία μου μεγαλύτερη διάσταση από την πραγματική και να επικεντρωθούμε στα παιδιά που θα παλέψουν στο Ευρωμπάσκετ για μια επιτυχία που μας λείπει χρόνια. Την ιστορία την γράφουν πάντα οι παρόντες κι εγώ με μεγάλη στεναχώρια πρέπει να αποδεχτώ και να ανακοινώσω πως θα είμαι απών.

Γιάννης Αντετοκούνμπο».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *