ροή ειδήσεων

Νέο franchise ξεκίνησε ο Argus στην Ρόδο



Στην Ιαλυσό Ρόδου, και συγκεκριμένα επί της Λεωφόρου Ηρακλειδών 363 ξεκίνησε μέσα στο καλοκαίρι το νέο Coffee Lab, με τους γνωστούς μονοποικιλιακούς single origin καφέδες από Βραζιλία, Αιθιοπία, Γουατεμάλα και Κένυα. Η νο1 αλυσίδα στο τρίτο κύμα του καφέ έχει ξεπεράσει πλέον τα 50 καταστήματα μέσα σε μόλις δυο χρόνια και έκανε γνωστή στον Ελληνα τόσο την ποιότητα των single origin και speciality καφέδων, όσο και τις νέες μεθόδους παρασκευής και εκχύλισης.

Το concept των Coffee Lab προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο τόσο τα προϊόντα, όσο και τις μεθόδους παρασκευής ροφημάτων, προσφέροντας μια συνολικά νέα εμπειρία καφέ. Από το open espresso bar μέχρι την εντυπωσιακή διαδικασία κρύας εκχύλισης (cold brew), τον κορυφαίο εξοπλισμό και τους άψογα εκπαιδευμένους baristi κάθε κατάστημα Coffee Lab ενθουσιάζει τους πελάτες και τους μυεί στον μαγικό κόσμο του 3ου κύματος του καφέ.

Τα Coffee Lab προφέρουν κορυφαία προϊόντα καφέ που αλλάζουν τις καθημερινές συνήθειές μας, και τον ίδιο τον καφέ όπως τον γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, με μονοποικιλιακούς - single origin καφέδες απ’ όλο τον κόσμο, Βραζιλία, Γουατεμάλα, Κένυα και Αιθιοπία. Καφέδες αψεγάδιαστοι, με ευδιάκριτη γεύση λόγω της προέλευσης ποικιλίας, της επεξεργασίας και του ιδιαίτερου τρόπου ψησίματος, που αντιστοιχούν μόνο στο 10% της παγκόσμιας παραγωγής καφέ, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι ποιοτικά δεν μπορούν να συγκριθούν με τον συνηθισμένο εμπορικό καφέ. Άλλωστε, τα Coffee Lab υπηρετούν τη φιλοσοφία του direct trade, δηλαδή την απευθείας αγορά καφέ από τους ίδιους τους παραγωγούς, ώστε να διασφαλίζουν απαράμιλλη ποιότητα και υψηλή διαφοροποίηση.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *