ροή ειδήσεων

H Today απόλαυση ανοίγει πανιά στη Ρόδο



Ένα νέο Today’s delicious stores προστέθηκε στο πλέον κοσμοπολίτικο νησί της Δωδεκανήσου, τη Ρόδο. Το «νησί των Ιπποτών» φιλοξενεί πλέον ακόμα ένα σημείο today απόλαυσης με αναρίθμητες value for money επιλογές, ακριβώς όπως συμβαίνει με το σύνολο των καταστημάτων του Δικτύου.

Το νέο Today’s delicious stores βρίσκεται εντός των τειχών της Μεσαιωνικής Πόλης, στο πιο κεντρικό σημείο της Πλατείας Ιπποκράτους και ήδη με την έναρξη λειτουργίας του έφερε φρέσκο αέρα και νέες γευστικές εμπειρίες στα Αυγουστιάτικα 24ωρα του νησιού! Η γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση, ο σεβασμός προς τον καταναλωτή και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών αποτελούν αναπόσπαστα χαρακτηριστικά στοιχεία του brand, όπως και του νέου καταστήματος.

Το ομώνυμο σήμα, συνώνυμο των value for money αγορών, βρίσκεται σε 14 πόλεις και για πρώτη φορά στη νησιωτική Ελλάδα δηλώνοντας ηχηρά την υγιή περαιτέρω ανάπτυξη του. Ένα σήμα που συνδυάζει την πολύχρονη επιτυχημένη πορεία των σύγχρονων καταστημάτων ψιλικών Today Stores με την υψηλή τεχνογνωσία των δημοφιλών Todaylicious στην καφεστίαση.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *