ροή ειδήσεων

Κολοσσός Ρόδου - Προμηθέας 84-71



Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας για τη νέα σεζόν ο Κολοσσός Ρόδου κατάφερε να πάρει τη νίκη με 84-71 κόντρα στον Προμηθέα, στην 1η μέρα του 27ου τουρνουά «Συμεών Μαυροσκούφης».


Στο πρώτο φιλικό του για τη νέα σεζόν ο Κολοσσός Ρόδου έδειξε καλά δείγματα γραφής. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη είχε το προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά και επικράτησε του Προμηθέα με 84-71, εκκινώντας με τον καλύτερο τρόπο στο 27ο τουρνουά «Συμεών Μαυροσκούφης».


Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τους Ροδίτες να έχουν μεν το προβάδισμα (37-34, 20'), ωστόσο οι Πατρινοί παρέμεναν ανταγωνιστικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ξεκαθάρισαν καθώς οι «θαλασσί» έτρεξαν επί μέρους 21-12, παίρνοντας για τα καλά τα ηνία του αγώνα (58-46, 30'), φτάνοντας στη νίκη με 84-71.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των Πατρινών, Μάκης Γιατράς είπε: «Ήταν το πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας για φέτος και προσπαθήσαμε να μοιράσουμε τον χρόνο συμμετοχής, έτσι ώστε να παίξουν όλα τα παιδιά. Κάναμε δοκιμές, ενώ εντοπίσαμε και κάποιες αδυναμίες. Ακόμη είμαστε στην αρχή.


Θα δουλέψουμε σκληρά το επόμενο διάστημα προκειμένου να διορθώσουμε τις ατέλειές μας και να βελτιωθούμε εκεί όπου πρέπει προκειμένου να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει, στο ξεκίνημα δηλαδή της Basket League, χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι δεν μας ενδιαφέρει και το Κύπελλο Ελλάδας.

Το θετικό είναι ότι όλα τα παιδιά δεν αντιμετωπίζουν τραυματισμούς. Περιμένουμε την Τετάρτη τον Αλεξάντερ Λίποβι, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ουκρανίας στο Ευρωμπάσκετ, να ενσωματωθεί στην προετοιμασία μας, ενώ το ίδιο θα γίνει και την επόμενη εβδομάδα με τον Μοχάμεντ Φαγιέ, ο οποίος έχει προχωρήσει αρκετά με την Εθνική Σενεγάλης στο Παναφρικανικό πρωτάθλημα και ίσως διεκδικήσει και ένα μετάλλιο».

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 37-34, 58-46, 84-71.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *