ροή ειδήσεων

Καταγγελία για ρύπανση περιβάλλοντος στη Χάλκη



Αναγνώστης: Σήμερα πριν από λίγο, περίπου στις 10,00’ το πρωί, τα στελέχη του Αστυνομικού Σταθμού Χάλκης, μετά από σχετική καταγγελία, εκτελώντας το υπηρεσιακό τους καθήκον, προσήλθαν στον παράνομο, πλήρως ανθυγιεινό και μολυσματικό σκουπιδότοπο, δίπλα στον οικισμό και στο ελικοδρόμιο, που έχει δημιουργήσει ο Δήμαρχος παράνομα χωρίς καμία έγκριση και σε πλήρη αντίθεση με τη κοινή γνώμη της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων της Χάλκης, και προσήγαγαν τον Δήμαρχο Χαλκης στον Αστυνομικό Σταθμό, προκειμένου να ενημερώσουν τον κ. Εισαγγελέα για τις πράξεις του και να πάρουν οδηγίες από εκείνον για τα περαιτέρω.

Ο Δήμαρχος είχε πάει στον παράνομο σκουπιδότοπο και με την βοήθεια του μεγάλου φορτωτή του Δήμου έσπρωχνε τα σκουπίδια από το οροπέδιο δίπλα στο ελικοδρόμιο, προς την πλαγιά, φορτώνοντας απαράδεκτα με εκατοντάδες τόνους σκουπιδιών τις ήδη κατεστραμμένες πλευρές του πολύπαθου λόφου.

Την ίδια ώρα δίπλα από τον Δήμαρχο και υπό τη παρουσία του, και προφανώς με δική του εντολή, το απορριμματοφόρο του Δήμου ξεφώρτωνε σκουπίδια.

Και όλες αυτές οι αυθαίρετες και παράνομες ενέργειες, ενώ έχουμε πρόσφατα κατ’ επανάληψη προτείνει την μεταφόρτωση των σκουπιδιών προς τον ΧΥΤΑ Ρόδου, που είναι η μόνη εφικτή και άμεση λύση, που θα βοηθούσε να φύγουν προς τον ΧΥΤΑ και όλοι αυτοί οι τόνοι σκουπιδιών που είχαν συσσωρευθεί παρανόμως εκεί.

Το σπρώξιμο του τεράστιου αυτού φόρτου σκουπιδιών προς τη πλαγιά και τη θάλασσα, ακυρώνει κάθε προσπάθεια μεταφόρτωσης, αφού είναι αδύνατον από τη πλαγιά να μεταφοτωθουν, και καταδικάζει τη περιοχή και τον οικισμό σε μεγαλύτερη ρύπανση, μόλυνση και καταστροφή.

Θα περιμένουμε τις ενέργειες του κ. Εισαγγελέα και θα πράξουμε αναλόγως, προκειμένου να γλυτώσει το νησί μας από ακόμη μεγαλύτερη καταστροφή


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *