ροή ειδήσεων

Θρίλερ με Τούρκους «φυγάδες»: Ετοίμαζαν ληστείες σε τράπεζες ή κάτι άλλο;


Περίεργη υπόθεση με Τούρκους οι οποίοι συνελήφθησαν από άνδρες του Λ.Σ. στη Χίο για παράνομη είσοδο στη χώρα. Αυτό γιατί οι ίδιοι ισχυρίζονται πως έγινε κατά λάθος από βλάβη στο τζετ σκι που επέβαιναν οι αξιωματικοί του Λ.Σ. φέρεται να έχουν ανακαλύψει σχέδιο ληστειών σε τράπεζες του νησιού που ετοίμαζαν οι ίδιοι.

Βέβαια η υπόθεση δεν τελειώνει εδώ. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες οι Τούρκοι φέρεται να είναι στελέχη των ειδικών δυνάμεων που διέφυγαν στην Ελλάδα, καθώς είχαν αντιληφθεί ότι επίκειται η σύλληψή τους από τις τουρκικές αρχές, στο πλαίσιο των διώξεων του Ρ.Τ.Ερντογάν που συνεχίζονται μετά την απόπειρα πραξικοπήματος του περασμένου Ιουλίου.

Είναι πολύ πιθανό να βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο θρίλερ με Τούρκους φυγάδες, ένα ενδεχόμενο που έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα τις αρχές.

Ταυτόχρονα οι έρευνες συνεχίζονται για το ενδεχόμενο, να μην ισχύει ούτε η μια υπόθεση ούτε η άλλη, αλλά να πρόκειται για παρακρατικούς οι οποίοι ετοίμαζαν κάποια προβοκάτσια σε βάρος της Ελλάδας προβάλλοντας την αιτιολογία της "ληστείας" ως δικαιολογία για το πως βρέθηκαν στην Χίο.

Η «επίσημη» εκδοχή είναι πάντως πως οι δύο τους ετοίμαζαν ληστεία ή ληστείες σε τράπεζες του νησιού.
Πιο συγκεκριμένα οι δύο Τούρκοι εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης από άνδρες του Λιμενικού και συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Οι δύο άνδρες είχαν διασχίσει τη στενή θαλάσσια γραμμή που χωρίζει τα τουρκικά παράλια με Χίο χρησιμοποιώντας τζετ σκι, το οποίο είχαν παρατήσει σε διπλανή παραλία.

Οι δυό τους ισχυρίστηκαν ότι υπέστησαν βλάβη στο τζετ σκι και αναγκάστηκαν να βγουν στην ελληνική παραλία του, προκειμένου να αναζητήσουν βοήθεια. Το τζετ σκι εντοπίστηκε και μετά από έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε υποστεί την παραμικρή βλάβη.

Οι δύο Τούρκοι οδηγήθηκαν για ανάκριση στην αρμόδια υπηρεσία. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, προέκυψε ότι σχεδίαζαν να προβούν σε σειρά ληστειών σε τράπεζες του νησιού. Αμέσως σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους και οδηγήθηκαν στο εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *