ροή ειδήσεων

Σάλος στο διαδίκτυο με αυτή τη φωτογραφία – Μεταφορά νεογέννητου μωρού σε μηχανάκι



Η φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί αντιδράσεις. Καταγγελία για τη στάση της αστυνομίας όταν ενημερώθηκε...

Αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις, στο διαδίκτυο και όχι μόνο, προκαλεί η φωτογραφία που ανέβηκε στο facebook και δείχνει τον τρόπο που μεταφέρεται ένα νεογέννητο μωρό, πάνω σε μηχανάκι. Στην εικόνα που έχει γίνει viral, βλέπουμε το μηχανάκι εν κινήσει. Ο οδηγός φοράει κράνος και πίσω του μια γυναίκα, κρατά με το ένα της χέρι ένα παιδικό καθισματάκι για νεογέννητα, μέσα στο οποίο διακρίνεται και το μωρό!

Η επίμαχη φωτογραφία, τραβήχτηκε την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία στο facebook. Όπως διαβάζουμε στο κείμενο που τη συνοδεύει, ειδοποιήθηκε η αστυνομία αμέσως, αλλά εκείνη αρνήθηκε να επέμβει δηλώνοντας πως «δεν μπορεί να κάνει κάτι».
Η καταγγελία που σαρώνει το facebook

«Tην Παρασκευή 08/09/2017 κοινοποιήθηκε η παρακάτω φωτογραφία. Η αστυνομία της Μυτιλήνης ειδοποιήθηκε κ η απάντηση τους ήταν «δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι»!

Εάν δεν μπορεί η αστυνομία ποιος μπορεί; κάποιος πρέπει να μάθει στον κάθε ανεύθυνο γονιό ότι η οδική συμπεριφορά τους μπορεί να είναι θανάσιμη. Απαράδεκτη η απάντηση από τις αρχές. Κοινοποιήστε μήπως τουλάχιστον έτσι ντραπούν οι γονείς και σταματήσουν να το κάνουν! Οι αρχές μέχρι να αποφασίσουν να κάνουν κάτι ίσως να είναι αργά»!




Η σχετική καταγγελία κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, με τους χρήστες να μιλούν για εγκληματικά λάθη και αποφάσεις που οδηγούν σε τροχαία δυστυχήματα

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *