ροή ειδήσεων

Είπαν επίσημα «καλή σεζόν» στον Κολοσσό



Σε οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη ο καθιερωμένος αγιασμός του Κολοσσού στο Βενετόκλειο, ενόψει της έναρξης της φετινής αγωνιστικής περιόδου.



Στην τέλεση του Μυστηρίου έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι της Εκκλησίας, της διοίκησης της ΚΑΕ, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας, των φιλάθλων και των χορηγών των «θαλασσί».

Ακολούθησε η ανοιχτή προπόνηση για το κοινό. Ο Άρης Λυκογιάννης, ο βοηθός του, Στάθης Νερατζάκης και όλη η ομάδα είχε την πρώτη γνωριμία με τα παιδιά των Ακαδημιών.

Τον Αγιασμό τέλεσε, όπως κάθε χρόνο, ο Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού θρόνου, Πατήρ Ιωάννης Χαλκιάς. Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας, σύμβουλος Μιχάλης Μπαριανάκης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μιχάλης Κόκκινος, ο χορηγός Γιάννης Χατζηλαζάρου, ο πρόεδρος του ΑΟ Κολοσσός, Γιώργος Τσέλιος, όπως και τα μέλη της ΚΑΕ, Μιχάλης Μπράτιτσης, Γιώργος Ματσαμάς, η Λίτσα Φτακλάκη, Περιφερειακή σύμβουλος, όπως και τα μέλη του ΔΣ των Ακαδημιών, ο Τσαμπίκος Βασιλαράκης, δημοτικός σύμβουλος και ο Μανώλης Αγγελάκος.

Την εκδήλωση τίμησε ο πρόεδρος του ΔΣ Δωδεκάνησος, Κάλλιστος Διακογεωργίου. Παρόντες, εκ μέρους του Δήμου, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Αποδήμων Ροδίων, Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ο πρόεδρος της ΔΟΠΑΡ, Στέφανος Κυριαζής και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου, Μίλτος Παγκάς.


Ο Πατήρ Χαλκιάς ευλόγησε μικρούς και μεγάλους αθλητές και έδωσε τις ευχές της εκκλησίας. Στο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ έδωσε ευχές στον προπονητή και τη νέα ομάδα, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του και έθεσε υψηλούς στόχους.

Επίσης, ευχήθηκε στα παιδιά, έδωσε συγχαρητήρια στους γονείς των μικρών αθλητών των Ακαδημιών και τους ευχαρίστησε για τη στήριξή τους στην ομάδα.

Ευχές στους νέους για μια επιτυχημένη πορεία της ομάδας έδωσε, επίσης, ο κ. Χατζηλαζάρου από την ΚΑΕ και ο κ. Τσέλιος από τον ΑΟ Κολοσσός.

Ακολούθησε η ανοιχτή προπόνηση για το φίλαθλο κοινό και για τους νεαρούς αθλητές των Ακαδημιών.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *