ροή ειδήσεων

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου συνεργάζεται με παραγωγό πορνό [βίντεο]



Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Κύπρο, η αποκάλυψη του δήμαρχου Πάφου, ο οποίος είπε δημόσια πως η αρχιεπισκοπή συνεργάζεται με έναν παραγωγό πορνό.

Συγκεκριμένα, σε ερώτησή του δημοσιογράφου για τον Ουγγρο επενδυτή με τον συνεργάζεται η εκκλησία για θέματα ανάπτυξη, ο δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φάιδωνος απάντησε πως ο ξένος επιχειρηματίας έχει φτιάξει όλη του την περιουσία από παραγωγές πορνό.


Ο δήμαρχος Πάφου μίλησε χτες το βράδυ σσε τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού «Σίγμα» και ανέφερε: «Μας τον πολυδιαφημίζουν και μας ταλαιπωρούν με την ανάπτυξη και με αυτόν τον κύριο εδώ και τέσσερα χρόνια αλλά κανείς δεν φρόντισε να μας πει ότι ο συγκεκριμένος κύριος είναι από τη βιομηχανία του πορνό που έφτιαξε τα λεφτά του την ίδια ώρα που μπαινοβγαίνει μέσα στην Αρχιεπισκοπή της Κύπρου».

Μάλιστα την επόμενη μέρα, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος βγήκε στο ίδιο κανάλι αλλά δεν διέψευσε την πληροφορία. Αντιθέτως τα έβαλε με τον δήμαρχο, ο οποίος δεν τον ενημέρωσε για το παρελθόν του Ούγγρου επενδυτή, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ξέρει που είναι αρχιεπισκοπή και ξέρει που είναι το γραφείο μου».



 iefimerida.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *