ροή ειδήσεων

Νέα πρόσκρουση πλοίου: Αυξάνονται τα θαλάσσια ατυχήματα



Αυξάνονται τα ατυχήματα στην ναυσιπλοϊα τα οποία οφείλονται σε ανθρώπινο λάθος. Μετά το Blue Star Πάτμος, το SeaJet 2 προσέκρουσε στην προβλήτα της Σίφνου προβλήματα κατά την διαδικασία πρόσδεσης του. Δύο επιβάτες τραυματίστηκαν ενώ οι υπόλοιποι 194 αποβιβάστηκαν κανονικά

Σήμερα 6 Σεπτεμβρίου το πλοίο «SeaJet 2» το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιά-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Φολέγανδρο-Σαντορίνη – Αμοργό – Κουφονήσια-Νάξο-Μύκονο-Νάξο-Σαντορίνη-Φολέγανδρο-Μήλο-Σίφνο-Σέριφο-Πειραιά, προσέκρουσε με μικρή ταχύτητα στην προβλήτα του λιμανιού της Σίφνου κατά τη διαδικασία χειρισμού πρόσδεσης του.
Το πλοίο προσέδεσε στην προβλεπόμενη θέση του λιμανιού, όπου οι 194 επιβάτες αποβιβάστηκαν κανονικά και με ασφάλεια από το πλοίο, ενώ δύο επιβάτες μεταφέρθηκαν για απαραίτητους / προληπτικούς λόγους στο ιατρικό κέντρο της Σίφνου από το οποίο αποχώρησαν μετά τις απαραίτητες εξετάσεις.
Οι επιβάτες που είχαν προορισμό τα άλλα νησιά, προωθήθηκαν ήδη στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας.
Το ίδιο ισχύει και για τους επιβάτες του υπόλοιπου δρομολογίου του «SeaJet 2» οι οποίοι διεκπεραιώνονται με άλλα πλοία της εταιρείας μας.
Το «SeaJet 2» θα παραμείνει εκτός δρομολογίων μέχρι και την Παρασκευή 8/09. Για την εξυπηρέτηση των επιβατών της γραμμής του, η εταιρεία προχώρησε σε αναδιοργάνωση του πλέγματος των δρομολογίων της για τις 2 επόμενες ημέρες αντικαθιστώντας το «SeaJet 2» από το αδελφό του πλοίο «SuperJet» και το «SuperJet» στα δρομολόγια της γραμμής Πειραιάς – Σέριφος –Σίφνος – Μήλος – Φολέγανδρός – Σαντορίνη – Ίος θα αντικατασταθεί από το Ε/Γ – Ο/Γ ταχύπλοο «Paros Jet». Οι επιβάτες του «Paros Jet» στη γραμμή της Ραφήνας θα εξυπηρετηθούν από το E/Γ-O/Γ ταχύπλοο πλοίο μας «Tera Jet» και συμφώνα με την αναδιοργάνωση των δρομολογίων.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *