ροή ειδήσεων

Καταγγελία του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Ρόδου για τον ξυλοδαρμό μέλους του



Η Διοίκηση του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Ρόδου καταγγέλλει και καταδικάζει την άνανδρη επίθεση, τον ξυλοδαρμό, την παράνομη βία και την πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης συναδέλφου και μέλους του Σωματείου από ομάδα εξαγριωμένων ατόμων, που δήλωσαν μέλη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου, σε ξενοδοχείο της περιοχής Φαληρακίου, στις 3 του Σεπτέμβρη.

Η Διοίκηση τονίζει ότι για τη μεταφορά των επισκεπτών ο συνάδελφος είχε λάβει από την εργοδότριά εταιρία του σχετικό voucher, στο οποίο αναφέρονταν τα ακριβή στοιχεία της κράτησης, που είχαν κάνει οι πελάτες ήδη από τις 24 Αυγούστου 2017. Επομένως το δρομολόγιο ήταν απόλυτα νόμιμο.

O συνάδελφος δέχθηκε άγρια επίθεση, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.Επίσης ο οδηγός ανέφερε ότι το συμβάν έλαβε χώρα ενώπιον των πελατών του πρακτορείου, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά, που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στη διαδικασία της επιβίβασης στο λεωφορείο.

Το συγκεκριμένο συμβάν είναι δείγμα έλλειψης πολιτισμού ευτυχώς εκ μέρους μίας ομάδας ατόμων, γεγονός όμως το οποίοι οφείλουμε όλοι μας να καταγγείλουμε, προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα στο μέλλον, σε ένα νησί, όπως είναι η Ρόδος, το οποίο προσελκύει χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο.


Σε μια δημοκρατική χώρα, όπως είναι η Ελλάδα, είναι απαράδεκτο να παίρνουν κάποιοι το νόμο στα χέρια τους και να χρησιμοποιούν την αυτοδικία και να απαξιούν την παρέμβαση της δικαιοσύνης και τους νόμους του κράτους.
Εν κατακλείδι το ανήθικο αυτό συμβάν θα πρέπει να στηλιτευθεί από όλους τους θεσμούς και να απονεμηθεί η δικαιοσύνη, όπως αρμόζει σε τέτοια φαινόμενα τραμπουκισμού και τρομοκρατίας.

Η Διοίκηση ζητά από τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου να καταγγείλει δημόσια το γεγονός και να συνετίσει τα μέλη του. Τονίζει δε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του συναδέλφου, o οποίος ήδη κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου για το γεγονός.

Δηλώνουμε ρητά ότι θα προστατεύσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο και μέσο τα δικαιώματα και την ασφάλεια στην εργασία των συναδέλφων οδηγών αλλά και κάθε εργαζομένου σε τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/9/17 12:38

    Αν εχουμε κρατος ο νομος το λεει καθαρα Αφαιρεση Αδειας του οχηματος για να δουμε .....αν ειναι στα λογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/9/17 15:24

      Για ποιες περιπτωσεις το λεει ο νομος?για πιο οχημα μηλας?

      Διαγραφή
  2. Τι μας λέει ο σύνδεσμος ;?;θα μας τρελλανει .πηγαινε μαζεψε τους αλλητηριους συναδελφους σου απο το αεροδρομιο ,αυτοι ειναι το 95 τοις εκατο και ελα μετα να κανεις παραπονα.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *