ροή ειδήσεων

Μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας για την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου



Μήνυμα Αντιδημάρχου για την έναρξη νέας περιόδου φιλοξενίας (2017-2018) παιδιών, στις δομές Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ρόδου.


- Αγαπητοί γονείς
- Αγαπητά παιδιά


Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας παιδαγωγικής περιόδου 2017-2018 και φιλοξενίας παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς & τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ρόδου, μεταφέροντας και ευχές του Δημάρχου Ρόδου, κ. Φώτη Χατζηδιάκου, εύχομαι από καρδιάς καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και πρόοδο.
Με δεδομένο ότι, ανάμεσα στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής είναι η ενίσχυση του θεσμού της Προσχολικής Αγωγής, υλοποιήσαμε και υλοποιούμε παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν τους διαθέσιμους χώρους φιλοξενίας στο μέτρο του εφικτού, λαμβάνοντας υπόψη την δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Παράλληλα, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των οικογενειών του νησιού μας, ικανοποιήσαμε όλα τα υποβληθέντα αιτήματα κάνοντας αποδεκτά όλα τα παιδιά στις δημοτικές δομές και με την βοήθεια του άρτια εκπαιδευμένου παιδαγωγικού και βοηθητικού προσωπικού της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ρόδου, δηλώνουμε έτοιμοι για την επίτευξη των παιδαγωγικών και διδακτικών μας στόχων, βοηθώντας στην ομαλή μετάβαση των μικρών μας συμπολιτών από το οικογενειακό στο σχολικό και αργότερα στο κοινωνικό περιβάλλον.


Καλή συνέχεια


Με εκτίμηση
Κορωναίος Γιάννης

Αντιδήμαρχος Παιδείας -Δια Βίου Μάθησης
Προσχολικής Αγωγής και Διαφάνειας Δήμου Ρόδου


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *