ροή ειδήσεων

Λυκογιάννης: «Καλό τεστ, καλούμε τον κόσμο στο γήπεδο»



Ως ένα καλό τεστ για την έναρξη του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει το ματς με τον Προμηθέα στη Ρόδο για το Κύπελλο την Κυριακή ο προπονητής του Κολοσσού, Άρης Λυκογιάννης.


Αναλυτικά, ο Άρης Λυκογιάννης δήλωσε:

«Η σεζόν έχει ξεκινήσει ήδη για εμάς και τώρα δίνουμε συνέχεια στα επίσημα παιχνίδια, όπου θα υποδεχθούμε τον Προμηθέα Πάτρας. Πρόκειται για μία καλή και έμπειρη ομάδα, με πλούσιο ρόστερ. Για εμάς θα είναι, επίσης, ένα πολύ καλό τεστ για να διαπιστώσουμε την κατάστασή μας, καθώς στα μέχρι τώρα παιχνίδια που έχουμε δώσει στο Κύπελλο, δεν μπορούσαμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, λόγω της χαμηλής δυναμικότητας των αντιπάλων μας. Από την άλλη, είναι το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν στην έδρα μας και γι’ αυτό καλούμε τον κόσμο να έρθει στο Βενετόκλειο, όπως κάνει και τα προηγούμενα χρόνια, για να μας βοηθήσει και να μας δώσει ώθηση».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Γεωργαλλής τόνισε: «Τα επίσημα παιχνίδια έχουν ξεκινήσει για εμάς και τώρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς στη Ρόδο με τον Προμηθέα. Φέτος, η ομάδα της Πάτρας θα είναι ένας ανταγωνιστικός αντίπαλος, καθώς έχει δυναμώσει σε κάθε θέση, ενώ διαθέτει παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Γι’ αυτό, εάν θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά. Από την άλλη, θα είμαστε σε θέση να βασιστούμε και στην στήριξη του κόσμου μας και γι’ αυτό τον καλούμε να έρθει στο Βενετόκλειο για να μας βοηθήσει να φτάσουμε σε άλλη μία πρόκριση και να συνεχίσουμε στον θεσμό».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *