ροή ειδήσεων

Προσοχή! Φόλες και νεκρά ζώα στη Νότια Ρόδο



Την προσοχή και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων του νησιού μας ζητά ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ρόδου όπου σε συνεργασία με τη Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης Δωδεκανήσου, εντόπισε πάλι διάσπαρτες φόλες και νεκρά ζώα, στη Νότια Ρόδο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ & ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ Α’ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ & ΔΩΔ/ΣΟΥ ΠΡΟΕΒΗΚΕ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΩΝ ΔΟΛΩΜΑΤΩΝ. (ΧΑΝΤΑΚΑΣ-ΓΑΛΑΤΟΥΣΑ & ΑΡΝΙΘΑ ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΗΜΩΝΑΣ)



ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ (7 ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ) ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ ΡΟΔΟΥ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΕΙΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΒΑΤΙ ΓΙΑ ΑΡΝΙΘΑ, ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΝΩ. ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΕΥΡΗΜΑΤΑ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ): 26 ΔΟΛΩΜΑΤΑ (ΦΟΛΕΣ), 6 ΣΚΥΛΙΑ ΘΑΝΑΤΩΜΕΝΑ & 1 ΑΛΕΠΟΥ. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. Ο Κ.Σ.ΡΟΔΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ.






Η ανακοίνωση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης και Δωδεκανήσου:


Τα κακά νέα από τη Ρόδο, δυστυχώς, συνεχίζονται. Σε αυτοψίες του Σπύρου και της Ντάικα, το Σάββατο 23-9-2017, βρέθηκαν δηλητηριασμένα δολώματα και νεκρά ζώα.

Σ’ επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε ξανά στην τοποθεσία Παναγία η Γαλατούσα, στο Βάτι Νότιας Ρόδου, βρέθηκαν έξι (6) δολώματα και νεκρά δύο (2) σκυλιά και μια (1) αλεπού.


Σε τοποθεσία κοντά στον Άγιο Φιλήμονα, στην Αρνίθα Νότιας Ρόδου βρέθηκαν δέκα (10) δολώματα.

Οι καταγγελίες σας διευκολύνουν αφάνταστα το έργο της ΚΟΣ. Το τηλ του Σπύρου, στην ανατολική Κρήτη, είναι 6948512177. Το τηλ. του Γιάννη στη δυτική Κρήτη είναι 6948512153

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Κρητική Ομάδα Σκύλων Ανίχνευσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων εδώ http://www.akokd.gr/page-105.html

Οι φωτογραφίες είναι του Σπύρου Νηστικάκη



Η ΝΤΑΪΚΑ, Ο ΣΚΥΛΟΣ ΗΡΩΑΣ & ΕΡΓΑΤΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΩΝ ΔΟΛΩΜΑΤΩΝ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.Σ.ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ – ΚΥΝΗΓΟΥΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ.

news12.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *