ροή ειδήσεων

H Ρόδος βραβεύει επαναλαμβανόμενους ξένους επισκέπτες της



Το σημαντικό πολιτιστικό κεφάλαιο της Ρόδου, συνδεδεμένο με την ιστορική της διαδρομή, την αρμονική σύμμειξη πολιτισμών και τις παραδόσεις της, αποτέλεσε πόλο έλξης και έμπνευσης για τον καθηγητή Φιλοσοφίας από την Αμερική κ. George Boger, που έρχεται στη Ρόδο από το 1995.

Όπως αναφέρει μάλιστα στους πολλούς φίλους που έχει στο νησί, ανάμεσα τους ο δικηγόρος κ. Κώστας Βαρδέλλης και ο γνωστός σκιτσογράφος- γελοιογράφος, ο δικός μας Βαγγέλης Παυλίδης, «η καρδιά μου ζει στη Ρόδο», καθώς όπως υπογραμμίζει, κάθε φορά που βλέπει από κοντά το ιπποτικό τείχος της Μεσαιωνικής Πόλης, τα μουσεία και τα μνημεία του νησιού, νοιώθει να τον περιβάλλει όλο το μεγαλείο της Ρόδου.

Τον καθηγητή Φιλοσοφίας αλλά και τον Βρετανό διευθυντή κρουαζιέρας κ. Ron Passfield, που έρχεται στη Ρόδο από το 1963 και είναι φίλος της οικογένειας Παπαθανάση για περισσότερα από 60 χρόνια, καθώς και άλλους φίλους της Ρόδου από την Γερμανία, την Σκωτία, την Ολλανδία, την Αγγλία αλλά και την Ελλάδα, τίμησαν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Τέρης Χατζηιωάννου και η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Αποδήμων Ροδίων κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου, σε δύο διαδοχικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν ην προηγούμενη εβδομάδα, στην αίθουσα εθιμοτυπίας στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Τιμήθηκαν : το ζεύγος Henry και Gisella Randat από την Γερμανία, που έχουν έλθει στη Ρόδο 45 φορές μέχρι σήμερα, διαμένουν στο ξενοδοχείο Electra Palace και συνοδεύονταν στην τελετή απονομής από τον κ. Μιχάλη Σαχίνη, ο κ. Κωνσταντίνος Γεωργίου από την Κέρκυρα που έρχεται στη Ρόδο επί 38 συνεχόμενες φορές και συνοδεύονταν από τον κ. Βασίλη Καϋμενάκη, το ζευγάρι των Ολλανδών τουριστών κ. Harold Fillipo και κας Natascha Menting που έχουν έλθει στο νησί μας περισσότερες από 25 φορές, διαμένουν στο ξενοδοχείο Terinikos Apartments και συνοδεύονταν από τον κ. Νίκο Σπάρταλη, καθώς και τα ζευγάρια: κ. David και κα Jannet Flinn από την Σκωτία, που έρχονται στη Ρόδο επί 26 συναπτά έτη, διαμένουν στο ξενοδοχείο Esmeralda, καθώς και τους κ. Carsten και κα Carin Buller από την Σουηδία, που έχουν έλθει στη Ρόδο 12 φορές και διαμένουν επίσης στο ξενοδοχείο Esmeralda. Και τα δύο ζευγάρια συνοδεύονταν στην εκδήλωση απονομής τιμητικών διακρίσεων από τον κ. Ματθαίο Χαλκιαδάκη.

Στη δεύτερη εκδήλωση τιμήθηκαν: ο Βρετανός διευθυντής κρουαζιέρας κ. Ron Passfield, στενός φίλος της οικογένειας Παπαθανάση για περισσότερα από 60 χρόνια, που από τη συγκεκριμένη θέση αλλά και από τη θέση του τουριστικού πράκτορα που είχε στο Λονδίνο για περισσότερα από 40 χρόνια, διατηρούσε πάντα στενές επαγγελματικές επαφές στον τομέα του τουρισμού με τη Ρόδο, την κα Jane Passfield κόρη του κ. Ron Passfield που έχει έλθει στη Ρόδο περισσότερες από 15 φορές. Αμφότεροι συνοδεύονταν στην εκδήλωση από την κα Λίτσα Παπαθανάση και την κα Μαρίνα Παπαθανάση- Υψηλάντη, ενώ διαμένουν στο ξενοδοχείο Cosmos Maris στη Λάρδο.

Τιμήθηκε επίσης, παρουσία του αντιδημάρχου κ. Σάββα Διακοσταματίου το ζεύγος κ. Richard και κας Hilary Hardy από την Αγγλία που έχουν επισκεφθεί τη Ρόδο περισσότερες από 50 φορές και διαμένουν στα Αφάντου στο ξενοδοχείο Scala Apartments Afandou.

Τέλος, τιμητικούς επαίνους παρέλαβαν και οι κυρίες Ingrid- Anna Schumann-Vliegen και Monique Vliegen από την Ολλανδία που έχουν έλθει στο νησί 18 και 10 φορές αντίστοιχα και διαμένουν στο ξενοδοχείο Kastelli Afandou.

Οι φίλοι της Ρόδου ευχαρίστησαν συγκινημένοι την αντιδήμαρχο κα Χατζηλαζάρου για τις τιμητικές διακρίσεις και στη συνέχεια συζήτησαν με τη διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού κα Βεατρίκη Σέρβου και τον προϊστάμενο του Τμήματος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης κ. Κώστα Χατζίκο για τις εμπειρίες τους από τις διακοπές τους στη Ρόδο όλα αυτά τα χρόνια.

Η αντιδήμαρχος τους ευχαρίστησε για την αγάπη που έχουν στο νησί αλλά και για το γεγονός ότι επισκεπτόμενοι τη Ρόδο όλα αυτά τα χρόνια, αποτελούν στην πράξη, τους καλύτερους πρεσβευτές του νησιού στην πατρίδα τους.


TornosNews.gr 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *