ροή ειδήσεων

Από τη Ρόδο στο… Survival!



Το ‘χει φαίνεται η Ρόδος… Τις βαλίτσες του για το…Survival ετοιμάζει σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Οικονόμου, ο οποίος πριν από λίγο καιρό αποκτήθηκε από τη Ρόδο, αλλά στη συνέχεια λύθηκε η συνεργασία μαζί του.

Ο 33χρονος δυναμικός μέσος έχει δεχθεί πρόταση από την παραγωγή του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» να συμμετέχει στο Survival και μέχρι την Τρίτη θα κληθεί να απαντήσει, αν και το πιο πιθανό σενάριο αναφέρει ότι θα πάρει μέρος (ίσως και γι’ αυτό δεν έχει κλείσει σε κάποια ομάδα μετά τη Ρόδο). Ο γεννημένος στις 16 Αυγούστου 1984 μέσος ξεκίνησε την επαγγελματική σταδιοδρομία του στον Ολυμπιακό Βόλου, για λογαριασμό του οποίου αγωνίστηκε και την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Μεσολάβησε μία γεμάτη και επιτυχημένη διαδρομή στα πρωταθλήματα της Football League και της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με ομάδες όπως ο Ηρακλή Θεσσαλονίκης, η Βέροια, ο Αγροτικός Αστέρας, ο Πιερικός, η Ζάκυνθος και ο Αιγινιακός..

Όταν ο "Ντάνος" 'επαιζε στην Ρόδο!

Ένα από τα… πρόσωπα των τελευταίων μηνών στην Ελλάδα είναι ο νικητής του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο μεγάλος… «επιζών», ο μεγάλος νικητής των… 100.000 ευρώ, ο πασίγνωστος πλέον «Ντάνος», δεν είναι άγνωστους στους Ροδίτες φιλάθλους. Κι αυτό γιατί έπαιξε τη σεζόν 2009-10 στη Β’ Εθνική με τους «πράσινους», όπως επίσης και τη χρονιά 2005-06 με την ίδια φανέλα.

Αυτό είναι γνωστό και δεν αποτελεί είδηση, αφού η ιστορία γράφει και δεν… ξεγράφει. Οπότε αν τελικά ο Κώστας Οικονόμου πάρει μέρος στο Survival θα είναι ο δεύτερος αθλητής (άσχετα αν δεν πρόλαβε να παίξει σε επίσημο παιχνίδι), μετά τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που έχει περάσει από τη Ρόδο και είναι… υποψήφιος τηλεοπτικός αστέρας μέσω των παιχνιδιών, που έχουν γίνει «μόδα» στην Ελλάδα.

πηγή: 12sports.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *