ροή ειδήσεων

ΣΟΚ: ζευγάρι Βρετανών έβγαλε γαμήλια φωτογραφία στην Λίνδο να ερωτοτροπεί (+18)


Με έναν διαφορετικό τρόπο είπε ένα ζευγάρι από την Βρετανία να απαθανατίσει το γάμο του αναδημιουργώντας πόζα που ερωτοτροπεί και δημοσιεύοντας την στο facebook.



Μόδα όμως πάει να γίνει το γαμήλιο στοματικό σeξ διότι την παρόμοια πόζα την είδαμε πρώτα από ένα ζευγάρι από την Ολλανδία που μάλιστα έκανε πιο επαγγελματική δουλειά.

Οι Βρετανοί μά…Με έναν διαφορετικό τρόπο είπε ένα ζευγάρι από την Βρετανία να απαθανατίσει το γάμο του αναδημιουργώντας πόζα που ερωτοτροπεί και δημοσιεύοντας την στο facebook.


Μόδα όμως πάει να γίνει το γαμήλιο στοματικό σeξ διότι την παρόμοια πόζα την είδαμε πρώτα από ένα ζευγάρι από την Ολλανδία που μάλιστα έκανε πιο επαγγελματική δουλειά.

Οι Βρετανοί μάλλον λάτρεψαν την «φαεινή» ιδέα των Ολλανδών και φωτογραφήθηκαν στην Λίνδο της Ρόδου να ερωτοτροπούν με το γαμπριάτικο κοστούμι (σόρτς κοντό πουκάμισο) και το νυφικό.

Ο Βρετανός γαμπρός μάλιστα σήκωσε το χέρι ψηλά αγναντεύοντας την ελληνική φύση υπερήφανος προφανώς για την πόζα τους.


Σαν να μην έφτανε αυτό, το ζευγάρι δημοσιοποίησε τη φωτογραφία στο facebook, με συγγενείς και φίλους να βρίσκουν τη σκηνή ξεκαρδιστική.




«Το είχαμε συμφωνήσει πριν παντρευτούμε ότι θα το κάναμε. Περάσαμε όμορφα και το διασκεδάσαμε», εξομολογείται η 34χρονη νύφη. Ο γάμος έγινε στις 5 Οκτωβρίου στην περιοχή της Λίνδου στην Ρόδο έτσι όπως βλέπουμε από την ανάρτηση της νύφης στο facebook.




Η ανάρτηση της νύφης με τις γαμήλιες φωτογραφίες:



[sun] [mirror] [facebook] [thema]

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/10/17 23:59

    Αρθ. 353. – Πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.
    1. Όποιος δημόσια επιχειρεί ακόλαστη πράξη και προκαλεί μ’ αυτήν σκάνδαλο τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών. 2. Όποιος εν γνώσει προσβάλλει βάναυσα την αιδώ άλλου με ακόλαστη πράξη που
    ενεργείται ενώπιόν του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών ή με χρηματική ποινή. Αν η πράξη του προηγούμενου εδαφίου ενεργείται ενώπιον προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών τιμωρείται με φυλάκιση. Για την ποινική δίωξη των πράξεων αυτής της παραγράφου απαιτείται έγκληση. (Όπως η παρ.2 αντικαταστάθηκε από το άρθρο 10 του ν. 3064/2002 ΦΕΚ 248Α/15-10-2002).
    (Προσβολή δημοσίας αιδούς – δίωξη κατόπιν έγκλησης)
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΞΕΦΤΗΛΕΣ Η ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ, Ο ΔΗΜΟΣ ?? ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ???.ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΑΜΕΣΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΑΚΙ/?? ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *