ροή ειδήσεων

Η ατάκα του Τραμπ όταν άκουσε τι έλεγε για εκείνον ο Τσίπρας το 2016



«Τον Μάρτιο του 2016 είχατε πει για την πιθανολογούμενη προεδρία του κ. Τραμπ ότι «ελπίζουμε να μην δούμε αυτό το κακό». Μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο αλλάξατε άποψη;».

Την ερώτηση αυτή απηύθυνε δημοσιογράφος στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, με τον τελευταίο να σπεύδει να σχολιάσει: «Μακάρι να το ήξερα αυτό πριν την ομιλία μου».

Από την πλευρά του, ο κ. Τσίπρας, απάντησε, μεταξύ άλλων: «Διαπίστωσα από τη συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο ότι η προσέγγισή του στα πράγματα και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει την πολιτική, ορισμένες φορές μπορεί να μοιάζει διαβολικός αλλά γίνεται για καλό. Οι ΗΠΑ είναι μια εξαιρετικά σημαντική δύναμη και οι δυνατότητές τους να παρέμβουν για το καλό είναι εξαιρετικά σημαντικές. Θέλω λοιπόν να σας διαβεβαιώσω ότι η συνάντηση που είχα μαζί του ήταν εξαιρετικά γόνιμη, δεν αισθάνθηκα ούτε μια στιγμή ότι απειλούμαι, αντιθέτως αισθάνθηκα ότι υπάρχει μια γόνιμη προοπτική προκειμένου να παραμερίσουμε τις όποιες διαφορές μπορεί να υπάρχουν και να δούμε το κοινό έδαφος».


Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/10/17 18:06

    αυτα παθαινουμε ''οταν προτρεχει η γλωσσα της διανοιας'' ειπε κατι εναντιον του προεδρου ΤΡΑΜΠ ο Πρωθυπουργος της Ελλαδοςσε ανυποπτο χρονο πριν την εκλογη του δηλαδη-να μη μας βρει τετοιο κακο-και τα βρηκε μπροστα του . δεδομενου οτι ρωτηθηκε απο δημοσιογραφο τι αλλαξε απο τοτε για αυτα που ειπε και αναγκαστηκε να πει οτι ναναι για να εξευμενησει τον 'διαβολικο ΤΡΑΜΠ'' Ο οποιος μολις ακουσε την ερωτηση του δημοσιογραφου ειπε ''ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ''.και φανηκε απ τους μορφασμους του οτι τα πηρε στο κρανιο.ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ F 16 KAI .ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο κ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΕ F 16 ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.-ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ ΤΑ F16.-ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΗΤΑΝ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ.-ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *