ροή ειδήσεων

Κοινωνικό μέρισμα 2017: 1.000 ευρώ σε 1 εκατ. πολίτες - Αυτοί είναι οι δικαιούχοι



Σε μεγαλύτερο εύρος κοινωνικών ομάδων, που έχουν πληγεί από την κρίση, θα διανεμηθεί φέτος το κοινωνικό μέρισμα, αντί της περσινής επιλογής που αφορούσε μόνο στους συνταξιούχους.


Αυτό αποκάλυψε ο υπουργός Επικρατείας για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Χριστόφορος Βερναρδάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Ο κ. Βερναρδάκης πρόσθεσε ότι «προς το τέλος του Νοεμβρίου, αρχές Δεκεμβρίου, θα υπάρξουν οι αποφάσεις για το πού ακριβώς και με ποιον τρόπο θα διανεμηθεί».

Εκτίμησε, μάλιστα, ότι θα υπάρχει συμφωνία των Θεσμών: «Τη θεωρώ δεδομένη. Πέρυσι, η αντίρρησή τους ήταν ότι θα μπορούσε να είναι πιο στοχευμένοι οι πληθυσμοί στους οποίους κατευθύνεται. Επί της ουσίας, δεν υπήρχε αντίρρηση στο να δοθεί, αλλά στο πώς και σε ποιους».

«Φέτος θα είναι αρκετά πιο στοχευμένο. Σε πληθυσμούς που έχουν συμπιεστεί πάρα πολύ από την κρίση, όχι μόνο στους συνταξιούχους. Έχουμε και άλλα, ευρύτερα στρώματα που έχουν πληγεί. Πρέπει να δούμε πώς θα εντάξουμε κατηγορίες του υπόλοιπου πληθυσμού», συνέχισε.

«Θα δοθούν περίπου 1.000 ευρώ σε 1 εκατομμύριο ανθρώπους», κατέληξε ο κ. Βερναρδάκης.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *