ροή ειδήσεων

ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο… ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ



Είναι τα κορόιδα της πιάτσας όσοι τα βάζουν με τον Αλέξη Τσίπρα, τον όποιον κατηγορούν, με μπόλικη σάλτσα ειρωνείας, για μία ακόμα κωλοτούμπα. Την πιο θεαματική, την πιο προκλητική. Να φθάσει στην απόλυτη ξεφτύλα, αυτός ένας υποτιθεμένος αριστερός να εμφανιστεί αμερικανόφιλος, μάλιστα και θαυμαστής του Nτόναλντ Τραμπ.

Μιλάμε σοβαρά. Οι σοβαροί δεν ασχολούνται με τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό του Τσίπρα, ο οποίος ούτε αριστερός είναι, ούτε αμερικανόφιλος. Οι σοβαροί ασχολούνται με το πόσο μαλάκες έχει τους Έλληνες ο πρωθυπουργός τους.

Το χειρότερο είναι άλλο. Να μη ντρέπονται, να μην αισθάνονται μαλάκες οι Έλληνες, που ο πρωθυπουργός τους έχει τόσο της πλάκας. Τόσο φτηνούς. Τόσο δευτεράτζες. Σήμερα να τους λέει αυγά και την άλλη στιγμή καλάθια. Πήγε και έγλυφε στο Λευκό Οίκο ο Τσίπρας που μεγάλωσε με το σύνθημα «Αμερικάνοι, φονιάδες των λαών». Που έχει κάνει αμέτρητες πορείες μέχρι την πρεσβεία της Αμερικής. Που ως αριστερός είναι ενάντια στον καπιταλισμό και τον ιμπεριαλισμό, δόγματα αμετακίνητα της πλανηταρχίας των ΗΠΑ.

Λοιπόν. Το ζήτημα δεν είναι τι λέει, τι κάνει ο Τσίπρας, αλλά ποιο είναι το ακροατήριο του. Σε ποιους απευθύνεται. Και για ποιο λόγο ο πρόεδρος του Σύριζα αυτοδιασύρεται; Στις κάλτσες του αριστερού παπουτσιού του το συμφέρον της Ελλάδος και η αξιοπρέπεια του αξιώματός του. Ένα μόνον τον καίει. Πώς θα παραμείνει πρωθυπουργός. Και για να το πετύχει ζητάει και ψήφους από δεξιά, από τη λεγόμενη συντηρητική παράταση ο… προοδευτικός άνδρας χωρίς γραβάτα.

http://www.apodytiriakias.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *