ροή ειδήσεων

Το «πάθημα» ενός Κρεμαστενού και οι… «γρηγοράδες» ενός αετονύχη Αθηναίου!



Η αφέλεια και η έλλειψη πονηριάς (με την καλή έννοια), ενός κατοίκου από την Κρεμαστή, ήταν η αιτία για να χάσει ένα μοτοποδήλατο που ήθελε να πουλήσει! Κι επειδή, τέτοιου είδους ιστορίες μπορεί να τύχει και σε κάποιους άλλους συμπολίτες μας, διαβάστε πως έγινε η ιστορία:

Ο συμπολίτης μας, ήθελε να πουλήσει ένα μηχανάκι, σχεδόν καινούργιο, και το έβαλε στην αγγελία μαζί με την φωτογραφία του οχήματος! Φαίνεται, λοιπόν, ότι η μηχανή «γυάλισε» σ΄ έναν Αθηναίο, ο οποίος έβαλε μπροστά την δική του «μηχανή»! Αφού δεν διαπραγματεύτηκε καθόλου την τιμή, έστειλε στον Κρεμαστενό, μέσω ίντερνετ, πλαστά δικαιολογητικά, με τα οποία εμφανιζόταν πως κατέθεσε τα χρήματα στην Τράπεζα! Αλλά λόγω του τραπεζικού συστήματος (;), τα χρήματα θα έπρεπε να μπουν σε 48 ώρες!

Ύστερα απ΄ αυτό, ο Κρεμαστενός έστειλε το μηχανάκι του στον Πειραιά με το πλοίο της γραμμής, αλλά, δυστυχώς, γι΄ αυτόν, από κει και πέρα αγνοείται η τύχη του, καθώς επίσης και τα χρήματα που υποτίθεται θα ερχόντουσαν για λογαριασμό του!

Αναζήτησε τον ενδιαφερόμενο, τον οποίο βέβαια δεν μπορούσε να βρει, αφού όλα τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του ήταν πλαστά! Επρόκειτο, δηλαδή, για ένα «ανύπαρκτο» πρόσωπο!


Και βέβαια, τώρα, ψάχνει μήπως βρει κάποια άκρη και εντοπίσει το μηχανάκι, αν κι αυτό, όπως υποστηρίζουν πολλοί, θα έχει γίνει... βίδες! Ή, μπορεί να άλλαξαν πινακίδα και χρώμα και να έχει «μοσχοπουληθεί»!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *