ροή ειδήσεων

Μητσοτάκης: Όσοι δεν θέλουν αξιολόγηση, θέλουν να λουφάρουν ...



Επίθεση κατά των δημοσίων υπαλλήλων που αρνούνται την αξιολόγηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης, μιλώντας χθες το βράδυ σε ανοικτή συγκέντρωση στο Μενίδι, επ΄ αφορμή της 43ης επετείου από την ίδρυση του κόμματος και των εγκαινίων των γραφείων της ΝΟΔΕ Βόρειας Αττικής.

«Αυτοί που δεν θέλουν την αξιολόγηση είναι αυτοί που λουφάρουν, αλλά αυτοί είναι λίγοι», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης προανήγγειλε συρρίκνωση του κράτους, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μέσα στην επόμενη πενταετία ο μέσος όρος της ανεργίας στην Ελλάδα θα πέσει στον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Τα εισοδήματα, συνέχισε, τα ενισχύεις μειώνοντας τους φόρους και εμείς τους φόρους θα τους μειώσουμε, ξεκινώντας από τη μείωση του ΕΝΦΙΑ. Θα το πετύχουμε αυτό συμμαζεύοντας το κράτος. Σοβαρό κράτος δεν φτιάχνεις με ρουσφετολογικές προσλήψεις, το φτιάχνεις με αξιολόγηση και αξιοκρατία, με αξιολόγηση και ταχύτερη απονομή δικαιοσύνης».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε εκ νέου στην κυβέρνηση λέγοντας ότι «η κατάσταση στη Ελλάδα σήμερα είναι το αποτέλεσμα της μεγαλύτερης πολιτικής απάτης που έγινε ποτέ» και θύμισε τις παλαιότερες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ από «το σκίσιμο των μνημονίων που τώρα τα υπογράφουν δύο – δύο».

Αμφισβήτησε την «καθαρή έξοδο από τα μνημόνια», λέγοντας ότι εκείνοι που το λένε έχουν δεσμεύσει την χώρα με μεγάλα πρωτογενή πλεονάσματα και με μέτρα που θα επιβληθούν από το 2018 και μετά. Δεν θέλουν δεν μπορούν να πάνε την Ελλάδα μπροστά, ας κάνουν στην άκρη, αυτό είναι το μήνυμα που τους στέλνουμε από εδώ από το Μενίδι.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *