ροή ειδήσεων

Γκρίφιν: «Είμαστε "πεινασμένοι" στον Κολοσσό»



Ο Μάλκολμ Γκρίφιν μοιράζεται με τον Χάρη Γιαννακόπουλο το βραβείο του MVP της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και δηλώνει πως στον Κολοσσό Ρόδου όλοι είναι... πεινασμένοι.

Ο Γκρίφιν στην εκτός έδρας επικράτηση των «θαλασσί» επί του Πανιωνίου συγκέντρωσε 32 βαθμούς στο ράνκινγκ (30 πόντοι με 3/5 βολές, 12/14 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 4 ασίστ, 5 φάουλ υπέρ, 3 κατά, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 26’ και 24’’ συμμετοχής) και πήρε το βραβείο του MVP μαζί με τον Γιαννόπουλο.


Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP της 2ης αγωνιστικής σε συνδυασμό με την δεύτερη νίκη του Κολοσσού H Hotels στο πρωτάθλημα;


«Πραγματικά εκτιμώ αυτό το βραβείο και αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πανηγυρίσουμε. Το πιο σημαντικό ήταν πως δώσαμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι και πετύχαμε τον στόχο της ομάδας μας, που ήταν η νίκη».

- Γιατί επέλεξες να συνεχίσεις την καριέρα σου στην Ελλάδα;

«Επέλεξα το ελληνικό πρωτάθλημα γιατί πρόκειται για μία από τις πιο υψηλού επιπέδου λίγκες και ήρθα αποφασισμένος να αγωνιστώ κόντρα σε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες και ομάδες του κόσμου. Επίσης, η Ελλάδα είναι μία πολύ όμορφη χώρα και από εκεί που προέρχομαι, ο κόσμος δεν έχει την ευκαιρία να ζήσει μία τόσο ευλογημένη εμπειρία».

- Ο Κολοσσός H Hotels τις τελευταίες τρεις σεζόν τερμάτισε στην έβδομη θέση της τελικής βαθμολογίας της STOIXIMAN.GR Basket League. Μπορεί την φετινή να κάνει το βήμα παραπάνω;

«Ναι, πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε να τερματίσουμε παραπάνω από την έβδομη θέση. Έχουμε έναν τρομερό προπονητή, ο οποίος μαθαίνει πολλά στους παίκτες, ενώ από την άλλη το ρόστερ μας αποτελείται από παίκτες που δεν είναι εγωιστές και δουλεύουν σκληρά κάθε μέρα στο παρκέ. Δεν θα κάνω κάποια πρόβλεψη ακόμη, καθώς είναι πολύ νωρίς στη σεζόν, αλλά είμαστε… πεινασμένοι. Θέλουμε να πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα και παιχνίδι με το παιχνίδι».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *