ροή ειδήσεων

Συνελήφθη αρχιφύλακας που ήταν «Βαποράκι» σεσημασμένου !



Συνελήφθη την ώρα που παρέδιδε περί τα 50 γραμμάρια ηρωίνης σε γνωστό στην Αστυνομία από άλλες υποθέσεις Χιώτη - Θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα

Ο προστάτης των αστυνομικών Άγιος Αρτέμιος που γιόρταζε χθες δεν… προστάτεψε τον επίορκο αρχιφύλακα του αστυνομικού τμήματος Χίου, ο οποίος εκμεταλλευόταν ότι ήταν συνοδός στις μεταγωγές κρατουμένων και έκανε το «βαποράκι» για λογαριασμό ενός σεσημασμένου κατοίκου του νησιού!


Ο αστυνομικός, που είναι πατέρας δυο παιδιών, είχε μπει στο στόχαστρο των συναδέλφων του της Δίωξης Ναρκωτικών Χίου επειδή είχε εντοπιστεί να συζητάει χαμηλόφωνα με κακοποιούς τους οποίους συνόδευε στην Αθήνα για να δικαστούν ή να απολογηθούν. Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι και στο νησί είχε συναντήσεις με Έλληνα που είχε πολλά «πάρε- δώσε» με ναρκωτικά.


Τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής επιστρέφοντας από μια ακόμη μεταγωγή, οι άνδρες της Δίωξης τον παρακολούθησαν από απόσταση και τον είδαν να συναντιέται με τον σεσημασμένο. Μόλις του παρέδωσε μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 50 γραμμαρίων που είχε παραλάβει από άγνωστο προς το παρόν άτομο στην Αθήνα, τους συνέλαβαν και τους δυο.
Ο επίορκος αρχιφύλακας οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου μαζί με τον παραλήπτη της ηρωίνης με κατηγορίες για αγορά και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και τέθηκε ήδη σε διαθεσιμότητα.

Τις περαιτέρω δραστηριότητές του και την εμπλοκή του σε άλλες υποθέσεις ναρκωτικών, ανέλαβε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ..

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *