ροή ειδήσεων

Στο Βουκουρέστι η GRECIA PANORAMA



Η North Events, σε συνέχεια των επιτυχημένων αποκλειστικών εκθέσεων για την Ελλάδα, “PANORAMA” που διοργανώνει στην Πολωνία, την Σουηδία και την Αμερική, ανακοινώνει την επόμενη διοργάνωσή της για την χώρα της Ρουμανίας, – μία από τις σημαντικότερες αγορές της Ελλάδας.

Η 1η έκθεση για την Ελλάδα GRECIA PANORAMA θα πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστι, στις 20-21 Ιανουαρίου 2018, στο μεγάλο εμπορικό κέντρο ParkLake.

Η διοργάνωση θα προβληθεί με δυναμική διαφημιστική εκστρατεία από το ίδιο το εμπορικό κέντρο, όπως και σε social media και κανάλια διαφήμισης που θα εντείνουν την συμμετοχή του κόσμου στην έκθεση, με διαγωνισμούς και events.

Το Εμπορικό Κέντρο ParkLake είναι σημείο συνάντησης για δεκάδες χιλιάδες Ρουμάνους, ειδικά για τις ημέρες του Σαββατοκύριακου όπου διοργανώνονται πολλαπλές εκδηλώσεις και δρώμενα. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα Εμπορικά Κέντρα στο Βουκουρέστι,με περισσότερους από 45.000 επισκέπτες τα Σαββατοκύριακα!

Η έκθεση “GRECIA PANORAMA” που θα πραγματοποιηθεί σε μία από τις πλέον πολυσύχναστες εβδομάδες, για τις ημέρες Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες, οι οποίοι θα ενημερωθούν για διακοπές στην Ελλάδα, για μεγάλες προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία, θα δοκιμάσουν ελληνικές γεύσεις και προϊόντα, και θα πάρουν πληροφορίες από τους δημοφιλέστερους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς.
Αλματώδης Αύξηση Τουρισμού από Ρουμανία!

Οι αφίξεις Ρουμάνων τουριστών στην Ελλάδα σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας, το 2016 έφθασαν τους 1.026.000 επισκέπτες! Η αύξηση που σημειώνεται είναι της τάξεως του 99,8% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, 2015, όπου τα στοιχεία αναφέρουν 540.289 επισκέπτες. Βάσει εκτιμήσεων του επιχειρηματικού κλάδου και της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Ρουμανίας ΑΝΑΤ, η Ελλάδα απετέλεσε και πάλι τον πρώτο τουριστικό προορισμό των Ρουμάνων.

Μέση διάρκεια παραμονής στην Ελλάδα το 2016 είναι 6,7 ημέρες, έναντι 7,6 το 2015, ενώ η μέση δαπάνη υπολογίζεται σε 381,3 ευρώ ανά ταξίδι.



ΠΗΓΗ WWW.MONEY-TOURISM.GR

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/10/17 09:26

    από τώρα εττοιμάζονται οι ...σωτήρες της Ρόδου για να ορμίξουν για το ταξιδάκι τους . Ωραία ξενοδοχεία , γεύματα με τα όλα τους ,βγάζουμε και μερικές φωτογραφίες με 10 ...υπευθύνους της έκθεσης που λένε πόσο ωραίο ήταν το περίπτερο της Ρόδου , δίνουμε και ένα κείμενο στις τοπικές εφημερίδες για να μάθει ο κόσμος πόσο πολί ...ιδρώνουμε για το καλό του τόπου και όλα καλά. Περάσατε εσείς καλά και εμείς καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *