ροή ειδήσεων

Sky Express: +63% οι χειμερινές πτήσεις, νέα δρομολόγια προς Κέρκυρα και Κω



Η Sky Express ανακοίνωσε το χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων για το διάστημα 1 Νοεμβρίου – 31 Μαρτίου, αυξάνοντας τις πτήσεις και τους προορισμούς που θα εξυπηρετεί.

Η εταιρεία προσφέρει στην τιμή του εισιτηρίου δωρεάν αποσκευή και χειραποσκευή, είσοδο στα VIP Lounges από το πρώτο ταξίδι και εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια της πτήσης (in-flight service) και συνεχίζει να μεγαλώνει και να επεκτείνεται, αυξάνοντας τις πτήσεις της κατά 63% σε σχέση με πέρυσι και προσθέτοντας δύο νέα δρομολόγια, τα Αθήνα-Κέρκυρα και Αθήνα-Κως.

Αυτό το χειμώνα η Sky Express, για την οποία η καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού αποτελεί πρωταρχικό μέλημα, μπαίνει σε δύο ακόμα ανταγωνιστικά δρομολόγια, το Αθήνα-Κέρκυρα και το Αθήνα-Κως, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, αφού τα εισιτήρια ξεκινούν από 18,27€ τελική τιμή για το Κέρκυρα-Αθήνα και 25,62€ τελική τιμή για το Κως-Αθήνα.

Το Αθήνα-Κως θα εξυπηρετείται κάθε μέρα με ένα δρομολόγιο και δύο κάθε Παρασκευή, ενώ για το Αθήνα-Κέρκυρα θα υπάρχουν δύο πτήσεις κάθε μέρα.

Ταυτόχρονα, η Sky Express στο χειμερινό πρόγραμμα αυξάνει τη συχνότητα των δρομολογίων για το Αθήνα-Ηράκλειο σε τρεις πτήσεις την ημέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή και δύο το Σάββατο και την Κυριακή. Για την περίοδο 1 Νοεμβρίου 2017 - 31 Μαρτίου 2018 αυξάνει τις εβδομαδιαίες πτήσεις και στα δρομολόγια Αθήνα-Ζάκυνθος, Αθήνα-Πάρος, Αθήνα-Ικαρία και Αθήνα-Σκιάθος.

TornosNews.gr 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *