ροή ειδήσεων

Δεύτερη σερί νίκη η Ρόδος με 1-0 το Κερατσίνι



Την δεύτερη σερί της νίκη πέτυχε η Ρόδος που κέρδισε, στην έδρα της με 1-0 του Κερατσινίου, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.


Συνέχεια στο αήττητο σερί της το οποίο τρέχει, από την δεύτερη αγωνιστική πετυχαίνοντας την δεύτερη σερί της νίκη, έδωσε η Ρόδος. Η ομάδα του Πάρη Ανδράλα μπήκε καλύτερα στο ματς από τους Πειραιώτες και μόλις στο 10΄, έφτασε κοντά στο 1-0, το σουτ όμως του Πινδώνη αντί για τα δίχτυα του Φρατζεσκάκη σταμάτησε στο δοκάρι του.

Οι «πράσινοι» με το πέρας της ώρας συνέχισαν να έχουν, την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 29΄ απείλησαν και πάλι, αυτή τη φορά με το σουτ του Παβίσεβιτς το οποίο κατέληξε άουτ. Από το σημείο εκείνο και μετά, δεν υπήρξε κάποια άλλη αξιόλογη φάση στο ματς, με το υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρείται μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 48΄ η ομάδα του Βασίλη Σπάθα έφτασε, κοντά στο 0-1 το σουτ όμως του Διάκου σταμάτησε, στο αριστερό δοκάρι του τέρματος του Παναγόπουλου. Αυτό το οποίο δεν μπόρεσαν να πετύχουν οι Πειραιώτες, το πέτυχαν οι Ροδίτες στο 57΄ με την εκτέλεση φάουλ του Αυγενικού.

Με το πέρας της ώρας το Κερατσίνι πίεσε προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση, η Ρόδος όμως ήταν αυτή που στο 86΄ έφτασε, κοντά στο 2-0 το σουτ όμως του Αυγενικού αππκρούστηκε, από τον Φρατζεσκάκη με το υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρείται μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΡΟΔΟΣ (Πάρης Ανδράλας): Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάι, Δαβρής, Μρκτσιαν, Αποστόλου, Μίνγκας (62' Πότσι), Πινδώνης (82' Καντιμοίρης), Αυγενικού, Παβίσεβιτς, Ευγενικός (53' Πάλλας), Μπανγκούρα (40' λ.τρ., Μπανγκουρά)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Βασίλης Σπάθας): Φρατζεσκάκης, Τσουβαλτίδης, Σιγάλας, Μπάτης, Βαττής, Σκεντεράι (88' Σμυρογιαννάκης), Ντούλιας (82' Παπασπύρος), Διάκος, Μπερνιδάκης, Καλογιάννης (66' Σιανός), Πασαλίδης

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *