ροή ειδήσεων

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της Ελληνίδας μοντέλου που συνελήφθη με τα 2,6 κιλά κοκαΐνης (pics+vid)



Κόρη αστυνομικού είναι η 19χρονη που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης, αξίας περίπου 300.000 δολαρίων και αντιμετωπίζει ακόμα και το ενδεχόμενο της ποινής των ισοβίων.


Κινεζικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της 19χρονης, η οποία ονομάζεται Ειρήνη Μελισσαροπούλου και κατάγεται από τη Μυτιλήνη.




Τα στοιχεία ταυτότητας της 19χρονης επιβεβαιώνει και το τοπικό site lesvosnews.gr, το οποίο σε σχετικό ρεπορτάζ του αναφέρει πως «μαφιόζοι έμποροι ναρκωτικών έμπλεξαν την 19χρονη Μυτιληνιά, κόρη εντιμότατου αστυνομικού υπαλλήλου».


Το χρονικό της υπόθεσης

Η Ελληνίδα μοντέλο συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Οι Αρχές εντόπισαν στο σακίδιό της 2,6 κιλά κοκαΐνης, η αξία της οποίας ξεπερνά τα 300.000 δολάρια!



Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», η 19χρονη είχε καταφέρει να εισχωρήσει για τα καλά στα διεθνή κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών.

Στο Χονγκ Κονγκ έφτασε με πτήση από την Αιθιοπία. Όταν την κάλεσαν για έλεγχο οι τελωνειακοί και έψαξαν το σακίδιο πλάτης που είχε μαζί της, βρήκαν μέσα σε ειδικά διαμορφωμένες θήκες τα 2,6 κιλά κόκας.

Ο τελικός προορισμός των ναρκωτικών δεν έχει γίνει για την ώρα γνωστός, ωστόσο πληροφορίες των Μέσων της Κίνας, επικαλούμενες πηγές των διωκτικών Αρχών αναφέρουν: «Πιστεύουμε ότι τα κατασχεθέντα ναρκωτικά ήταν για τοπική κατανάλωση. Προφανώς, οι έμποροι ναρκωτικών προσπάθησαν να εφοδιαστούν εν όψει των εορτών που πλησιάζουν».

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την τέταρτη γυναίκα που συλλαμβάνεται στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο τις τελευταίες ημέρες για μεταφορά κοκαΐνης και για το λόγο αυτό γίνεται έρευνα για να εξακριβωθεί αν όλες τους είχαν στρατολογηθεί από το ίδιο καρτέλ ναρκωτικών.

Η Ελληνίδα μοντέλο οδηγήθηκε στο Δικαστήριο του Δυτικού Kowloon, όπου και αρνήθηκε την καταβολή εγγύησης και κρίθηκε προφυλακιστέα μέχρι τη δίκη, η οποία ορίστηκε για τις 14 Φεβρουάριου.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Κίνας, όσοι συλλαμβάνονται για κατοχή ή μεταφορά ναρκωτικών μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι ακόμη και με ισόβια, ενώ όσοι πιαστούν να είναι χρήστες οδηγούνται υποχρεωτικά σε δημόσια κλινική απεξάρτησης.



Σχόλια

  1. Τσάκα Τσάκα έδωσαν το όνομα κλπ κλπ οι Κινέζοι.Εμεις θα προστατευαμε την ιδιωτικότητα του μοντέλου-βαπορακι.Δεν πειράζει εκεί στο Χονγκ Κονγκ ας μεγαλώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/11/17 18:11

      Ειναι και απο εντιμοτατη οικογενεια αστυνομικου βεβαιως βεβαιως!!!!!χμχμχμχ.τα κατασχεμενα την εβαλε ο μπαμπας να πουλησει!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *