ροή ειδήσεων

Η 26χρονη που σκότωσε το γείτονά της για μια παρατήρηση... πριν εκδίδονταν στη Ρόδο



Ένα ανθρώπινο δράμα κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του 35χρονου στο Ηράκλειο της Κρήτης από μια 26χρονη γειτόνισσά του γιατί της έκανε παρατήρηση.


Η νεαρή γυναίκα, χρόνια χρήστης ναρκωτικών και οροθετική, είχε ήδη μια βαριά καταδίκη στο ενεργητικό της και είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, λίγες μόλις ώρες πριν από το σοκαριστικό έγκλημα, μετά από σύλληψη της ίδιας και του συντρόφου της για ληστεία.



Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 26χρονη είχε κακοποιηθεί σε μικρή ηλικία από συγγενικό της πρόσωπο και στο παρελθόν είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης δέκα ετών για άλλη ληστεία.

Αποφυλακίστηκε μετά από ενάμισι χρόνο ως χρήστης ναρκωτικών και οροθετική και από τότε περιφερόταν στην Αθήνα, τη Ρόδο και την Κρήτη, «πουλώντας» το κορμί της για να επιβιώσει.

Τις τελευταίες μέρες η 26χρονη είχε αναρτήσει ηλεκτρονική ροζ αγγελία, στην οποία ανταποκρίθηκε την Παρασκευή ένας κάτοικος Ηρακλείου, πατέρας ενός παιδιού.

Η συνεύρεσή τους όμως είχε κακό τέλος, καθώς ο άνδρας κατήγγειλε την 26χρονη και τον επίσης τοξικομανή φίλο της ότι δεν τα βρήκαν στην τιμή ότι τον χτύπησαν και με την απειλή μαχαιριού τον ανάγκασαν να σηκώσει από ATM 500 ευρώ και να τους τα δώσει.

Το ζευγάρι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με τις κατηγορίες της ληστείας και της οπλοκατοχής.



Η κοπέλα ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι είχε ενημερώσει τον πελάτη της ότι είναι οροθετική, όμως εκείνος απαίτησε «ιδιαίτερη περιποίηση» με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καυγάς.

Ο εισαγγελέας και η ανακρίτρια αποφάσισαν να της δώσουν μια ευκαιρία να παρακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης στο ΚΕΘΕΑ και την άφησαν ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Λίγες ώρες αργότερα, τα ξημερώματα του Σαββάτου, μεταφέρθηκε σε κακή κατάσταση από τη χρήση ναρκωτικών στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στο σπίτι της. Όμως βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και άρχισε να κάνει φασαρία, με αποτέλεσμα να βγει από το σπίτι του ο 35χρονος γείτονάς της, να της κάνει παρατήρηση κι εκείνη να τον καρφώσει με το μαχαίρι που κρατούσε στην καρδιά, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο μπροστά στα μάτια της συζύγου του.

Οι αστυνομικοί που συνέλαβαν την 26χρονη, βρήκαν πάνω της δύο μαχαίρια, το ένα μάλιστα με το αίμα του άτυχου θύματος.

Πηγή: ekriti

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *