ροή ειδήσεων

Το ανδρόγυνο με το ανήλικο παιδί ήταν αλλοδαποί άντρες



Ο 25χρονος Σύρος που συνελήφθη συνόδευε τον έτερο συλληφθέντα, υπό διακίνηση μετανάστη, τον οποίο παρουσίασε ως τη... σύζυγό του, καθώς φορούσε γυναικεία ρούχα και είχε αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του, ώστε να μοιάζει με γυναίκα.

Δυο αλλοδαποί άνδρες συνελήφθησαν την Τετάρτη στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» επειδή επιχείρησαν να ταξιδέψουν για τη Βιέννη, εμφανιζόμενοι ως… αντρόγυνο.

Συνελήφθη 25χρονος Σύρος που συνόδευε το δεύτερο συλληφθέντα, υπό διακίνηση μετανάστη, τον οποίο παρουσίασε ως τη... σύζυγό του, καθώς φορούσε γυναικεία ρούχα και είχε αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του, ώστε να μοιάζει με γυναίκα.

Προκειμένου μάλιστα να παραπλανήσει τις Αρχές, επέδειξε για λογαριασμό του υπό διακίνηση μετανάστη γνήσιο ταξιδιωτικό έγγραφο, καθώς και γνήσια άδεια διαμονής στη Γερμανία, που είχαν εκδοθεί για άλλο άτομο θηλυκού γένους.

Παράλληλα, ο 25χρονος είχε μαζί του και τον ανήλικο γιο του, ηλικίας τριών ετών, ενώ κατά τη σωματική έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.185 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, κατηγορούμενοι για παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ενταξης, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *