ροή ειδήσεων

Ηράκλειο και Ρόδο επέλεξαν οι Γερμανοί τουρίστες τον Οκτώβριο



Ειδικότερα, η αύξηση ήταν 27% στο Ηράκλειο (ίδιο ποσοστό και τον Σεπτέμβριο) και στη Ρόδο 45% (35% τον Σεπτέμβριο)Μεγάλη αύξηση στις κρατήσεις στη γερμανική αγορά και τον Οκτώβριο (έναντι του ίδιου μήνα πέρυσι) είχαν τα αεροδρόμια του Ηρακλείου και της Ρόδου, σύμφωνα με τα στοιχεία της κορυφαίας πλατφόρμας κρατήσεων στη Γερμανία Traveltainment. Ειδικότερα, η αύξηση ήταν 27% στο Ηράκλειο (ίδιο ποσοστό και τον Σεπτέμβριο) και στη Ρόδο 45% (35% τον Σεπτέμβριο).


Επισημαίνεται ότι το σύστημα της TravelTainment χρησιμοποιείται από περίπου 11.000 ταξιδιωτικά γραφεία στη Γερμανία για κρατήσεις πακέτων διακοπών από 130 tour operators, καθώς και από 350 on line ταξιδιωτικούς πράκτορες.


Εκτός από τα ελληνικά αεροδρόμια, εντυπωσιακή αύξηση είχαν οι κρατήσεις τον Οκτώβριο και στα αεροδρόμια της Αιγύπτου: 83% στην Χουργκάντα και 90% στην Marsa Alam (86% και 121% αντίστοιχα τον Σεπτέμβριο).
Στα Κανάρια Νησιά οι κρατήσεις κινήθηκαν καθοδικά, από 4% έως 7% στα 4 αεροδρόμια.

Η Μαγιόρκα είχε αύξηση 9%, μετά από αύξηση 4% και τον Σεπτέμβριο.

Οι κρατήσεις για την Τουρκία είχαν τον περασμένο μήνα πτώση 10%, ηπιότερα από τον Σεπτέμβριο όταν η πτώση ανήλθε στο 36%.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *