ροή ειδήσεων

Ακόμη μια διεθνής αναγνώριση για τα πολυβραβευμένα “Lindos Blu” & “Lindos Mare”



«…Στους καιρούς αβεβαιότητας που διανύουμε, είναι ιδιαίτερα παρήγορο το ότι μπορούμε να είμαστε τουλάχιστον σίγουροι για κάποια πράγματα. Ένα από αυτά είναι ότι το “Lindos Blu” θα κερδίσει ξανά το χρυσό βραβείο…»

Μ’ αυτά τα λόγια, ο David Burling, Member of the Executive Board – Northern Region θέλησε να δώσει έναν εύθυμο τόνο στην ομιλία του στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου “The Dorchester” στο Λονδίνο όπου για μια ακόμα χρονιά η TUI UK & Ireland βράβευσε τα κορυφαία ξενοδοχεία – συνεργάτες της παγκοσμίως.


Το ξενοδοχείο Lindos Blu έλαβε για όγδοη συνεχόμενη χρονιά την κορυφαία διάκριση Overall Winner στην κατηγορία Best Thomson a La Carte , αυτή με τα πολυτελέστερα και δημοφιλέστερα ξενοδοχεία του προγράμματος του ομίλου.

Παράλληλα, ακολουθώντας ακόμα μια πολυετή παράδοση, στο ξενοδοχείο Lindos Mare απονεμήθηκε Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Thomson Platinum.

Tα ξενοδοχεία Lindos Blu και Lindos Mare, επενδύοντας διαρκώς στην ποιότητα και συνεχίζοντας να κρατούν στο υψηλότερο σημείο το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουν, συμβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο στην προβολή, όσο και στην αναβάθμιση της εικόνας της Ρόδου στον Τουριστικό χάρτη των προορισμών ανώτερης ποιότητας.


ΠΗΓΗ WWW.MONEY-TOURISM.GR

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *