ροή ειδήσεων

Τέλος οι selfies. Με το νέο Nokia 8 υποδεχθείτε τις bothies



Η επιστροφή της Nokia είναι ίσως η πιο ενδιαφέρουσα εξέλιξη στον χώρο των κινητών για το 2017 και φέρνει πάλι στα ράφια μια εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομα της με την κινητή τηλεφωνία. Τηλέφωνα παροιμιώδους αντοχής, με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά για την εποχή τους και φανατικούς χρήστες έκαναν την Nokia, την Apple του χθες.

Μέχρι στιγμής είδαμε τα Nokia 3, Nokia 5 και Nokia 6 που έχουν τοποθετηθεί με σχετική επιτυχία στον ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο των mid range συσκευών. Ταυτόχρονα είδαμε και το επαναλανσάρισμα του διάσημου 3310, του πιο εμβληματικού ίσως τηλεφώνου στην ιστορία, οι πωλήσεις του οποίου έχουν πάει ιδιαίτερα ικανοποιητικά.

Τώρα όμως ήρθε η ώρα για την Nokia να μπει στο χώρο των Flagship τηλεφώνων κι εκεί ο ανταγωνισμός είναι αμείλικτος.






Kαι ιδού το Nokia 8

Με την πρώτη ματιά το Nokia 8 κερδίζει το μάτι, αφού ειδικά η γυαλιστερή έκδοση φωνάζει από μακρυά premium. Για να επιτευχθεί αυτή η γυαλάδα, κάθε τηλέφωνο περνάει από μια διαδικασία 20 ωρών, με το αποτέλεσμα να δικαιώνει την προσπάθεια. Η συσκευή στέκεται άνετα στο χέρι και με κανένα τρόπο δεν καταλαβαίνει κανείς το μέγεθος των 5,3'' της οθόνης.

Μιλώντας για οθόνη, πρόκειται για μια QHD υλοποίηση με μεγάλη φωτεινότητα που δεν προβληματίζει κάτω από έντονο ήλιο. Το Nokia 8 έχει αλουμινένιο σώμα με ειδική υδρόψυξη που αποτρέπει την θέρμανση της συσκευής κάτω από συνθήκες έντονης εργασίας, ενώ ξεχωρίζει για την λεπτή κατασκευή του.

Πρόκειται ίσως για το πιο όμορφο τηλέφωνο που έχει βγάλει ποτέ η Nokia, με το γυαλιστερό μπλε να κλέβει τις εντυπώσεις και να δυσκολεύει τον ανταγωνισμό.





Tο Nokia 8 ακολουθεί την σύγχρονη τάση που θέλει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος και φέρνει στο παιχνίδι την Zeiss, εταιρεία κολοσσό στον τομέα των φακών για φωτογραφικές μηχανές. Η Zeiss κατάφερε να στριμώξει 2 κάμερες των 13ΜΡ στο πίσω μέρος και άλλη μια πάλι 13ΜΡ μπροστά. Αυτό όμως που τραβάει το μάτι είναι το software που τις υποστηρίζει και κάνει το Nokia 8 να ξεχωρίζει είναι οι Bothies.





Tι είναι όμως οι Bothies?

Το όνομα μπορεί να είναι λίγο περίεργο,όμως το κινητό επιτρέπει την ταυτόχρονη θέαση και των δύο πλευρών του, δηλαδή κάνει μια ένωση των πίσω καμερών με την μπροστά, επιτρέποντας ταυτόχρονα το streeming κατευθείαν στο facebook και το YouTube μέσα από το λειτουργικό της κάμερας.



Η καρδιά του Nokia 8 είναι ο snapdragon 835, με 4GB μνήμης και 64 GB αποθηκευτικό χώρο.

Αναμένεται την Δευτέρα να είναι διαθέσιμο στα καταστήματα στα 599 ευρώ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *