ροή ειδήσεων

Δεύτερη μέρα εργασιών για το 11ο Συνέδριο της ΝΔ (LIVE)



Με μεγάλη συμμετοχή από συνέδρους, φορείς, κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι εργασίες του 11ου Συνεδρίου της ΝΔ που πραγματοποιείται στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος»


Με μεγάλη συμμετοχή από συνέδρους, φορείς, κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι εργασίες του 11ου Συνεδρίου της ΝΔ που πραγματοποιείται στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».

«Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την πατρίδα μας ξανά δυνατή και υπερήφανη. Να φέρουμε ελπίδα, αξιοπρέπεια και αυτοπεποίθηση στη χώρα και τους Έλληνες», τόνισε στην αρχή του χαιρετισμού στο 11ο συνέδριο της ΝΔ ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης λέγοντας ότι πρέπει να διώξουμε τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση. Ευχαρίστησε προσωπικά τους πρώην προέδρους της ΝΔ για την προσφορά τους στη χώρα και το κόμμα, ενώ έκανε άνοιγμα σε Γεννηματά - Θεοδωράκη.
Καραμανλής: Πρωταγωνιστικό ρόλο η ΝΔ στην Ελλάδα του αύριοΜήνυμα ενότητας έστειλε από το 11ο Συνέδριο της ΝΔ ο Κώστας Καραμανλής. Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ εμφανίστηκε βέβαιος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα έχει η Νέα Δημοκρατία για την Ελλαδα του αύριο και σημείωσε πως «είναι στο χέρι όλων να το κάνουμε πράξη αυτό».

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραμανλής δήλωσε πως η «παράταξη προχωρά σε ένα συνέδριο με ξεχωριστή σημασία, καθώς θα αναδειχθεί το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, τις επενδύσεις, τις θέσεις εργασίας και την απασχόληση».


Τόνισε, δε, τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα έχει η Νέα Δημοκρατία για την Ελλαδα του αύριο και σημείωσε πως «είναι στο χέρι όλων να το κάνουμε πράξη αυτό».

Σαμαράς στο Συνέδριο της ΝΔ: Η νίκη έρχεταιΜήνυμα αισιοδοξίας για τη «νίκη που έρχεται» έστειλε προσερχόμενος στο 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και ο πρώην πρόεδρος του κόμματος και πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, δηλώνοντας πως «είμαστε σήμερα εδώ ενωμένοι, μπροστά στις ευθύνες μας και μπροστά στη νίκη που έρχεται».


Το Κοινωνικό Συνέδριο - Παράλληλες ΕκδηλώσειςΤαυτόχρονα πραγματοποιείται και το κοινωνικό συνέδριο του κόμματος με παράλληλες εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα:

11:30-13:00 Αίθουσα C1: «Ο αθλητισμός ως εργαλείο κοινωνικής συνοχής». Διοργανώνεται από την Γραμματεία Σχέσεων Κοινωνίας-Κόμματος.

11:30-13:00 Αίθουσα C2: «Άμεσες δράσεις για τα άτομα με αναπηρία για ποιότητα ζωής και κοινωνική ένταξη». Διοργανώνεται από την Γραμματεία Κοιν. Δικτύων & Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *