ροή ειδήσεων

Ιδού το νέο μνημόνιο της αριστεράς: 49 σελίδες μέτρα, γραμμένα στα αγγλικά το αποτέλεσμα της «υπερήφανης διαπραγμάτευσης»



Έχει σκάσει από τη ζήλια του ο Άδωνις και ψάχνει τον τρόπο για να το ψηφίσει και αυτό!

Στην δημοσιότητα βγήκε το κείμενο της επόμενης συμφωνίας – μνημόνιο που θα υπογράψει και θα ψηφίσει η αριστερά τους επόμενους μήνες. Πρόκειται για ένα κείμενο 49 σελίδων, γραμμένες στα αγγλικά, εντός των οποίων περιγράφονται σημεία και τέρατα, τα οποία θα πέσουν πάνω στους Έλληνες.

Στα όσα γράφει αυτό αποικιοκρατικό κείμενο, περιλαμβάνονται νέες μειώσεις συντάξεων, μείωση του αφορολογήτου, νέα ανεκεφαλαιοποίηση, μέσω ΕΦΚΑ, της Τράπεζας Αττικής, τον εργασιακό Αρμαγγεδώνα, την ιδιωτικοποίηση πολλών δομών του κράτους ή επιχειρήσεων στις οποίες συμμετείχε το δημόσιο, ουσιαστική κατάργηση της όποιας προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς και άλλα πολλά.

Αυτό το κείμενο θα παρουσιαστεί από τους συριζαίους ως το «τέλος των μνημονίων», σε μία επανάληψη του γνωστού νεοδημοκρατικού επιχειρήματος ότι «δεν θα έρθουν άλλα μέτρα». Βεβαίως, η αλήθεια δεν έχει καμία σχέση με το οποιοδήποτε «τέλος των μνημονίων», αφού όπως έχουν ρητά δηλώσει οι διεθνείς τοκογλύφοι, η Ελλάδα θα παραμείνει υπό επιτροπεία, δηλαδή θα νομοθετεί κατόπιν εντολών, για πολλές δεκαετίες ακόμα.



xryshaygh.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *