ροή ειδήσεων

Συγκλομίζουν τα Λόγια του Αντώνη Καρπετόπουλου: «Μπορεί σύντομα να είμαι Καλά, μπορεί και Όχι»



Tο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του αποκάλυψε ο Αντώνης Καρπετόπουλος, σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση που «ανέβασε» στο blog του.

Υπό τον τίτλο «Η Δεύτερη Ζωή», ο γνωστός δημοσιογράφος περιγράφει την περιπέτειά του. «Από τις 24 Σεπτεμβρίου, που ξεκίνησε αυτή η περιπέτεια, οι καλύτερες μέρες είναι οι τελευταίες, παρά τους πόνους που ακόμ…

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Tο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του αποκάλυψε ο Αντώνης Καρπετόπουλος, σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση που «ανέβασε» στο blog του.

Υπό τον τίτλο «Η Δεύτερη Ζωή», ο γνωστός δημοσιογράφος περιγράφει την περιπέτειά του. «Από τις 24 Σεπτεμβρίου, που ξεκίνησε αυτή η περιπέτεια, οι καλύτερες μέρες είναι οι τελευταίες, παρά τους πόνους που ακόμα υπάρχουν και την κούραση που νοιώθω από την αυπνία του τριήμερου στο νοσοκομείου. Από Δευτέρα – Τρίτη, με βάση το χρονοδιάγραμμα, θα ‘μαι καλύτερα και σιγά σιγά σχεδόν έτοιμος για μια δεύτερη ζωή», αναφέρει.

Όπως παραδέχεται, πέρασε από το μυαλό του να τα παρατήσει όλα, ωστόσο, αποφάσισε να συνεχίσει να αγωνίζεται, κόντρα στους πόνους, τις θεραπείες και τα νοσοκομεία. «Ψιλοπονάω ακόμα. To τι θα γίνει στη συνέχεια δεν το ξέρει κανείς: μπορεί σύντομα να είμαι ολότελα καλά, μπορεί και όχι – θα δούμε. Αλλά ηθικό υπάρχει πλέον και οι μάχες δεν τρομάζουν: δυναμώνουν!», αναφέρει χαρακτηριστικά και δηλώνει αποφασισμένος να «παλέψει».
Κλείνοντας, ευχαριστεί για τις ευχές και ζητά να μην υπάρξουν σχόλια, ενώ στέλνει μήνυμα δύναμης, γράφοντας χαρακτηριστικά: «η ζωή, ξέρετε, είναι μια σειρά από τραγούδια που γουστάρουμε. Το νόημα στους στίχους το δίνουμε πάντα εμείς. Δεν τελειώσαμε».

peoplegreece.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *