ροή ειδήσεων

Αυτοκτόνησε για να μην μείνει παράλυτος ο γιος του Μεσούτ Γιλμάζ;

Βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι

 
Η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κεντ της Κωνσταντινούπολης αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας από το οποίο έπασχε ο γιος του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας - Πώς έμαθαν το τραγικό γεγονός οι γονείς του


Μία συγκλονιστική αποκάλυψη που θα μπορούσε να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του Μεχμέτ Γιαβούζ Γιλμάζ, έκανε σε ανακοίνωσή του το Πανεπιστήμιο Κεντ της Κωνσταντινούπολης και στην οποία αναφέρεται το σοβαρό πρόβλημα υγείας από το οποίο έπασχε ο γιος του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας.


Ο 38χρονος ήταν μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του Πανεπιστημίου Κεντ, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατό του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Γιλμάζ έπασχε από επιληψία του κροταφικού λοβού και μετά από ορισμένες επιπλοκές που τον οδηγούσαν στην παράλυση η υγεία του επιδεινώθηκε. Είχε πιεστεί πολύ, δεν μπορούσε να αντέξι αυτήν την κατάσταση και έβαλε τέλος στη ζωή του. Εκφράζουμε τη βαθειά θλίψη μας για την απώλεια του αγαπημένου μας, Γιαβούζ Γιλμάζ. Θα θυμόμαστε πάντα, όσα έκανε για το πανεπιστήμιο μας»
Ο 38χρονος Γιαβούζ Γιλμάζ βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του, στο σπίτι του στην περιοχή Μπεϊκόζ της Κωνσταντινούπολης το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο γιος του πρώην Τούρκου πρωθυπουργού εντοπίστηκε από σωματοφύλακές του με μία σφαίρα στο κεφάλι και δίπλα του ένα όπλο Smith and Wesson, το οποίο ανήκε στον πατέρα του.



Οι αρχές ανακοίνωσαν πως ο θάνατος του οφείλεται σε αυτοκτονία, χωρίς ωστόσο να αποκλείσουν εντελώς το ενδεχόμενο της δολοφονίας, τονίζοντας οι πιθανοί εκτελεστές του, να έστησαν το σκηνικό, ώστε να παρασύρουν την αστυνομία.

«Μπήκαμε με τη βοήθεια ενός κλειδαρά το πρωί και βρήκαμε ένα όπλο δίπλα του», δήλωσαν οι σωματοφύλακες του στη μαρτυρία τους.


Ο φίλος της οικογένειας Αμπντουραχίμ Αλμπαϊράκ μιλώντας σε δημοσιογράφους πριν την άφιξη του ζεύγους Γιλμάζ όταν ρωτήθηκε αν πρόκειται για αυτοκτονία το μόνο που δήλωσε ήταν «να μην συμβεί σε κανέναν τέτοιος θάνατος».

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης σημειώνουν ότι ο Γιλμάζ είχε χωρίσει με την επί τριετία σύντροφό του, την αθλητικογράφο Νεσέ Σαπμάζ, η οποία αφού χώρισαν έκανε σχέση με τον ηθοποιό Κιβάντς Τατλιτούγ.

Ο Γιαβούζ είχε σπουδάσει στο πανεπιστήμιο Τζόρτζταουν των ΗΠΑ και για ένα διάστημα ήταν ιδιοκτήτης ενός ξενοδοχείου και ενός εστιατορίου.



Δύσκολες ώρες για τον Μεσούτ Γιλμάζ


Ο Μεσούτ Γιλμάζ έφτασε το βράδυ του Σαββάτου στην Τουρκία από τις ΗΠΑ όπου βρισκόταν μαζί με τη σύζυγό του.



Ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας πήγε στο νοσοκομείο που βρισκόταν η σορός του γιου του και μετά από 45 λεπτά παραμονής αποχώρησε. Η σύζυγός του, ωστόσο, παρέμεινε στο νοσοκομείο καθώς ένιωσε αδιαθεσία από τη συγκίνηση.


Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ το ζεύγος Γιλμάζ ενημερώθηκε για το χαμό του γιου τους όταν το αεροσκάφος που τους μετέφερε προσγειώθηκε στην Τουρκία καθώς οι πιλότοι που γνώριζαν την αλήθεια τους είπαν ότι ο Γιαβούζ είναι άρρωστος. Προκειμένου, μάλιστα, να μην μάθουν απότομα και από ξένους τη δυσάρεστη είδηση ο Μεσούτ Γιλμάζ και η σύζυγός του, οι πιλότοι είχαν διακόψει και την πρόσβαση στο Διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της πτήσης.



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *