ροή ειδήσεων

Αρχιφύλακας στη Βουλή και φρουρός πρ. πρωθυπουργού ο αστυνομικός που σκότωσε την οικογένειά του και μετά αυτοκτόνησε



Σοκάρει το έγκλημα που σημειώθηκε στους Αγίους Αναργύρους Αττικής σήμερα το μεσημέρι, καθώς πρόκειται για μια πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία στα χρονικά της χώρας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ένας 42χρονος εν ενεργεία αστυνομικός, που ήταν εκτός υπηρεσίας, πήρε το υπηρεσιακό του όπλο και σκότωσε τη σύζυγο, την πεθερά και το παιδί του (κόρη) που δεν ήταν ούτε 4 ετών και στη συνέχεια αυτοκτόνησε...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο αστυνομικός και το παιδί του βρέθηκαν νεκροί στο υπνοδωμάτιο, ενώ σύζυγος και πεθερά, που ήταν και οι δυο γιατροί, εντοπίστηκαν νεκρές σε άλλους χώρους του σπιτιού. Το περιστατικό συνέβη μέσα σε διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Ευρυπίδου και Αγίας Παρασκευής στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο αστυνομικός ήταν αρχιφύλακας στο βαθμό και υπηρετούσε στην φρουρά της Βουλής και τώρα ήταν αποσπασμένος στην φρουρά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.
Μάλιστα εργαζόταν κανονικά μέχρι και μερικές ώρες πριν το άγριο φονικό καθώς συνόδευσε τον πρώην πρωθυπουργό στα Ιωάννινα, όπου έδωσε ομιλία. Αυτός είναι ο αστυνομικός που σκότωσε την οικογένεια του

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελείωσε την βάρδια του χθες στις 5 το απόγευμα. Οι συνάδελφοί μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 47χρονο. «Ηταν πάντα σωστός και σοβαρός στη δουλειά του και δεν είχε δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα».


Τα θύματα εντοπίστηκαν στις 14:00 της Δευτέρας από συγγενείς τους, καθώς η σύζυγος του 42χρονου, δεν πήγε το πρωί στη δουλειά της.

Επί τόπου έχουν σπεύσει συνάδελφοι του αστυνομικού που ειδοποιήθηκαν από περίοικους, αλλά και αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πίσω από το άγριο έγκλημα ίσως βρίσκονται κληρονομικές διαφορές.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *