ροή ειδήσεων

Απείλησαν ιδιοκτήτη Μίνι Μάρκετ με μαχαίρι και άρπαξαν χρήματα και είδη καπνού



Τα φαινόμενα κλοπών που παρατηρούνται στην πρωτεύουσα έκαναν την εμφάνισή τους και στο νησί μας, προκαλώντας, όπως είναι φυσικό προβληματισμό αλλά και δικαιολογημένη ανησυχία.
Πιο συγκεκριμένα, χθες αργά το βράδυ, (γύρω στις 11 παρά 20΄), δύο άτομα, που είχαν καλύψει σημαντικό τμήμα του κεφαλιού τους (πιθανότατα φορούσαν «φούτερ» με κουκούλα), πήγαν σ΄ ένα «Μίνι Μάρκετ», στην πόλη της Ρόδου, και ο ένας από τους δύο, αφού απείλησε τον ιδιοκτήτη, άρπαξαν χρήματα από το ταμείο, καθώς επίσης και προϊόντα καπνού

Όπως έγινε γνωστό, τα χρήματα που πήραν δεν ήταν πολλά, (γύρω στα 200-300 ευρώ), αλλά, ωστόσο, η ενέργειά τους ήταν φυσικό να προκαλέσει αναστάτωση.


Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, ότι, σύμφωνα με όσα λέγονται, τα ίδια άτομα, πριν πάνε στο «Μίνι Μάρκετ», ...πέρασαν κι από ένα πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ, αλλά επειδή διαπίστωσαν πως υπήρχε κάποια κίνηση, προτίμησαν να φύγουν.


Μόλις έγινε γνωστή η κλοπή, κινητοποιήθηκαν αμέσως οι Αστυνομικές αρχές του νησιού μας, και μάλιστα έγιναν αρκετές προσαγωγές. Ωστόσο, η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, βρίσκεται σ΄ εξέλιξη.

http://topika-nea.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *