ροή ειδήσεων

Νικητής του ντέρμπι η Ρόδος με 1-0 τον Ιάλυσο



Η Ρόδος ήταν η μεγάλη νικήτρια του ροδίτικου ντέρμπι καθώς επικράτησε με 1-0 στην έδρα της του Ιάλυσου σε αγώνα για την 13η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.



Στις νίκες έπειτα από δύο αγωνιστικές επέστρεψε η Ρόδος η οποία πανηγύρισε την τέταρτη της εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Όσον αφορά τον αγώνα η Ρόδος ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 33΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε τέρμα του Παβίσεβιτς.


Από το σημείο εκείνο και μετά δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου με το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρείται ως έχει. Στην επανάληψη οι «ερυθροκίτρινοι» κατάφεραν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο, ωστόσο τα «ελάφια» ήταν αυτά που στο 60΄ έφτασαν κοντά στο 2-0 ο Πινδώνης όμως σε κενή εστία δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αλλά άουτ.

Στο 71΄ το έργο για την ομάδα του Τίμου Καβακά έγινε ακόμα πιο εύκολο καθώς οι «τοξοβόλοι» έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Αρχοντούλη με 2η κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Αυγενικού. Στο 85΄ υπήρξε διακοπή του αγώνα λόγω του ότι έσβησαν οι προβολείς στο Δημοτικό Στάδιο με συνέπεια να υπάρξει 20΄ διακοπή.

Με την επανέναρξη του αγώνα ο Ιάλυσος παρά και το αριθμητικό του μειονέκτημα προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς όμως να τα καταφέρει με συνέπεια το ήδη υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΡΟΔΟΣ (Τίμος Καβακάς): Παναγόπουλος, Μκρτσιάν, Ιμεραλιλάϊ, Αποστόλου, Δαβρής, Ταβάρες, Αυγενικού (77’ Μπανγκουρά, 87’ Λέκκας), Παβίσεβιτς, Νάκας (61’ Μυλωνάς, 88’ Καντιμοίρης), Πινδώνης, Πότσι

ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Λάζαρος Θρουμουλόπουλος): Ανδρούτσος, Σταυλάς, Τσούπρος, Αρχοντούλης, Ρεκλείτης, Παφιάκης (66’ Κόλα), Φαβάλι, Μπεγκελτσής, Δελαπόρτας, Δήμας, Βλάχος (75’ Σταθάκης)

sdna.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *