ροή ειδήσεων

Έτσι έκλεβαν σούπερ μάρκετ τις ώρες αιχμής

Στα 52.000 ευρώ η λεία της δράσης τους



Η αστυνομία έβαλε σε σειρά τα κομμάτια του παζλ. Αποκαλύψεις στην Άρτα…

για τη δράση τριών αλλοδαπών, που δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην κλοπή κυρίως αλκοολούχων ποτών από καταστήματα ( super – market ) στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας και στη μετέπειτα πώλησή τους.

Πρόκειται για τρεις Αλβανούς, ηλικίας 57, 34 και 57 ετών (δύο άνδρες και μία γυναίκα αντίστοιχα), οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες (30-12-2017) το μεσημέρι στον Άγιο Δημήτριο Άρτας και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Όπως διαπιστώθηκε από την τεκμηριωμένη έρευνα των αστυνομικών, οι δράστες κατά τους τελευταίους κυρίως μήνες, εφαρμόζοντας συγκεκριμένη μεθοδολογία και προσποιούμενοι τους πελάτες, εισέρχονταν στα καταστήματα κυρίως τις ώρες αιχμής και εκμεταλλευόμενοι τον συνωστισμό, αφαιρούσαν διάφορα αλκοολούχα ποτά και άλλα προϊόντα.


Μέχρι στιγμής έχει προκύψει ότι έχουν διαπράξει πλήθος κλοπών από καταστήματα (super – market) στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας, όπου υπολογίζεται ότι η αξία των κλοπιμαίων από τη συστηματική δράση τους ξεπερνά τις 52.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, χθες (30.12.2017) εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι τρεις αλλοδαποί και σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν κλοπιμαία, τα οποία είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από δύο σούπερ μάρκετ ενώ κατασχέθηκε και όχημά τους, ως μέσο διάπραξης των κλοπών.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι μεταπωλούσαν τα κλοπιμαία, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.



Πηγή: www.newsit.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *