ροή ειδήσεων

Η Ε.Ε σχεδιάζει να φτιάξει δική της Ολυμπιακή Ομάδα προκειμένου να εξασθενίσει η εθνική υπερηφάνεια


Σύμφωνα με πληροφορίες, αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσπαθούν να δημιουργήσουν μια ολυμπιακή ομάδα της ΕΕ για την 100ή επέτειο από τους ολυμπιακούς αγώνες του Βερολίνου του 1936 προκειμένου να υποβαθμίσουν την εθνική κυριαρχία των ευρωπαϊκών κρατών.

Ο Bill Etheridge, εκπρόσωπος του UKIP στο ευρω-κοινοβούλιο, αποκάλυψε στην Daily Express, ότι διεξάγονται μυστικές συζητήσεις μεταξύ αξιωματούχων της ΕΕ «πίσω από κλειστές πόρτες».

«Υπήρξαν αρκετές συνομιλίες γι’ αυτό μεταξύ άλλων ευρωβουλευτών και ορισμένοι από αυτούς τις έλαβαν αρκετά σοβαρά», δήλωσε. «Χρησιμοποιούσαν τη λέξη “αλληλεγγύη”, η οποία τείνει να αποτελέσει το συνθηματικό για ακόμη πιο στενή ένωση».

«Μιλάει για το σχέδιό τους να δημιουργήσουν τις "Ηνωμένες Πολιτείες" της Ευρώπης».

«Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι υπήρξε κάποια ζήλια στην επιτυχία της Βρετανίας το 2012 και το 2016 και θέλουν ένα κομμάτι της επιτυχίας μας», συνεχίζει ο Etheridge. «Είναι μια τρελή προσπάθεια της ΕΕ να καταστρέψει την εθνική ταυτότητα».

Ο Etheridge λέει ότι όσοι βρίσκονται πίσω από το σχέδιο θα ήθελαν να κατασκευάσουν και να κατεβάσουν εγκαίρως την ευρω-ομάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2036, οι οποίοι θα πέσουν στην 100ή επέτειο των Ολυμπιακών Αγώνων του 1936, που φιλοξένησε ο Αδόλφος Χίτλερ στη Γερμανία.




Το Infowars ανέφερε νωρίτερα αυτό το έτος ότι αξιωματούχοι της ΕΕ σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι ως ευκαιρία για την εδραίωση της εξουσίας και της «αλληλεγγύης» στο εσωτερικό του ευρω-μπλοκ - ακόμη και να σχεδιάσουν να φέρουν τη σημαία της ΕΕ στο βάθρο των μεταλλίων.


«Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε είναι να δούμε την ευρωπαϊκή σημαία να κυματίζει παράλληλα με τις εθνικές σημαίες στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θέλουμε να κερδίσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως Ευρωπαίοι», δήλωσε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Antonio Tajani, τον Ιούνιο. «Έτσι είναι κάτι το οποίο εργαζόμαστε με τις εθνικές ομοσπονδίες. Φυσικά θέλουμε να δούμε τη γαλλική σημαία εκεί, τις εθνικές σημαίες εκεί, αλλά θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι πρόκειται για ευρωπαϊκή υποψηφιότητα για το 2024».


Η κίνηση προς τη συγχώνευση των ευρωπαίων αθλητών υπό την ομπρέλα της ΕΕ έγινε ευρύτερα γνωστή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, όταν μια γερμανική εταιρία δημοσίων σχέσεων - η οποία απαριθμεί την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στους κορυφαίους πελάτες της - κυκλοφόρησε μια έκδοση ενός πίνακα με τα μετάλλια έχοντας στην κορυφή όχι μια χώρα, αλλά την «Ευρωπαϊκή Ένωση», έχοντας ενσωματώσει τους μετά το Brexit Βρετανούς αθλητές στο τελικό σύνολο μαζί με τους νικητές από τα κράτη μέλη της ΕΕ.

Παρά τις καταστροφές σε όλο το ευρω-μπλοκ που συνεχίζονται, οι εμμονικοί globalists της ΕΕ συνεχίζουν να προωθούν την ατζέντα τους για να σχηματίσουν αυτό που πολλοί θεωρούν ως«μετενσάρκωση της ΕΣΣΔ», ενώ η Γερμανία και η Γαλλία προωθούν σχέδια ευρω-στρατού και ενός «Ενιαίου Ευρωπαϊκού Προϋπολογισμού».




ΚΟ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *